Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Α Ν Ω Μ Α Λ Ι Α ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ...Ξ Ε Τ Σ Ι Π Ω Τ Ο Ι ! (Πού έκρυψαν την είδηση;)


Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπισκοπος χρυσοστομος κυπρου





ΜΙΛΗΣΕ  Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Α  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ για την  ο μ ο φ υ λ ο φ ι λ ί α   ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, όπως περιγράφεται στον κυπριακό Τύπο (που ΔΕΝ προβάλλεται στην χώρα μας) σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό 'Alpha' Κύπρου, πού στην Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να προβληθεί... ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπισκοπος χρυσοστομος κυπρου

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπισκοπος χρυσοστομος κυπρου

Ειδικώτερα, όταν του ετέθη η σχετική ερώτηση, ο Αρχιεπίσκοπος δεν ΔΙΣΤΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, μή μασόντας τα λόγια του, αναφέροντας χαρακτηριστικά για «ξ ε τ σ ί π ω τ ο υ ς» και μένοντας σταθερός στην αρκετές φορές διατυπωθείσα θέση του στο ζήτημα, ότι πρόκειται για «α ν ω μ α λ ί α». 

«Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, είναι μία  α ν ω μ α λ ί α. 
Αν δεν την πω ανωμαλία και την πω μια ωραία λέξη, η σημασία είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Θα μου πεις, θέλεις να υπάρχουν ταμπού, όχι δεν θέλω. 
Αλλά ο λαός μας δεν θέλει κάτι τέτοιο. 
Το Ευαγγέλιο μου λέει Α, να το λέω Β, μπορεί να μην γίνομαι αρεστός. Μπορεί χρησιμοποίησα κάπως βαριές λέξεις, όμως επαναλαμβάνω όσα καλά στοιχεία να μαζέψω και να αραδιάσω στην κουβέντα, η ΟΥΣΙΑ δεν αλλάζει. 

Όταν ο ίδιος ο Χριστός ...
λέει ότι αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές «βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν», εγώ τι θα πω; 
Ότι θα τους βάλει στο κέντρο του Παραδείσου ο Θεός αυτούς; Ο Θεός δεν σώζει κανέναν δωρεάν, πρέπει να αγωνιστούν όλοι».

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπισκοπος χρυσοστομος κυπρου

Μετά δε από την συνέντευξη, οι συριζοκαμμένοι της Κύπρου ζήτησαν την επέμβαση (!) του Γενικού Εισαγγελέως, επικαλούμενοι τους νόμους που ποινικοποιούν την «προώθηση μίσους ενάντια σε μειονότητες». 

Όμως είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ξεκάθαρο κανένας δεν θα αποφάσιζε να τα βάλει ανοιχτά με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, γιατί έχει μαζί του τον Θεό και τον Ελληνικό λαό στην Κύπρο μας.

------------------------------------------------------

Είναι πολύ θετικές οι όντως ξεκάθαρες θέσεις του Κυπρίου αρχιεπισκόπου, για το πολυσυζητημένο αυτό ζήτημα της ομοφυλοφιλίας, που το 'σύστημα' διαστρεβλώνει ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΑ & ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ πολλά χρόνια τώρα, τί είναι το "σωστό" και ποιοί είναι "λάθος"...

Αλλά, πέραν του συγκεκριμένου "προβληματικού" θέματος, θα πρέπει να θυμίσουμε πώς οι θέσεις του μακαριωτάτου κ.Χρυσοστόμου σε ΚΑΙΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ Εκκλησιαστικά ζητήματα, υπήρξε άκρως  π ρ ο β λ η μ α τ ι κ ή! 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπισκοπος χρυσοστομος κυπρου

Τα 'πήγαινε-έλα' με τους Παπικούς, οι συναντήσεις του με τον ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ Πάπα δεν "προσπερνιούνται" με  Τ Ι Π Ο Τ Ε!

Ούτε οι "περίεργες" γραπτές "συμφωνίες" του κ.Χρυσοστόμου με ραββίνους. 
Οπότε.
Θα λέμε και τα σωστά, όπως θα λέμε και τα ΛΑΘΟΣ...

Σχετική εικόνα












"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!