Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ, οι Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ί, θα είμαστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ σε όλη την Ε υ ρ ώ π η ! (Ανατριχιαστικές οι στατιστικές. Και όμως ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...)Την ώρα που οι (Χριστιανοί) πιστοί μειώνονται με ραγδαίους ρυθμούς, η ισλαμική εισβολή μέσω των μεταναστών αλώνει την γηραιά ήπειρο. 
Χιλιάδες ενορίες  κ λ ε ί ν ο υ ν, ενώ όλο και πιο πολλοί ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ  σ κ ι ά ζ ο υ ν  τις αξίες του δυτικού πολιτισμού...

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Από τη Θεανώ Καρούτα.
Mειοψηφία στο έδαφός τους θα είναι σε 20 χρόνια οι χριστιανοί της Ευρώπης, αφού, σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες, οι πιστοί του χριστιανισμού πληθυσμιακά μειώνονται και γερνούν, την ίδια ώρα που το Ισλάμ ανθεί και μετεγκαθίσταται δυναμικά στη γηραιά ήπειρο μέσω των μεταναστών. 

Οι μιναρέδες αυξάνονται την ίδια ώρα που εκκλησίες κλείνουν ή συνενώνονται και τζαμιά τεραστίων διαστάσεων, που αποτελούν, εκτός από χώρους προσευχής, και χώρους συνεστίασης και κοινωνικοποίησης για χιλιάδες μουσουλμάνους, ανεγείρονται. Σήμερα η ανέγερση ενός τεμένους εγείρει πολλά ζητήματα καθώς, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, αποτελεί εστία γκετοποίησης και ριζοσπαστικοποίησης, πηγή  φ ό β ο υ   και   α π ε ι λ ή ς   λόγω του συνεχώς αυξανόμενου ισλαμιστικού εξτρεμισμού, την ίδια ώρα που το αντίπαλο δέος, ο χριστιανισμός,  φ θ ί ν ε ι .

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γερμανική Διάσκεψη των Επισκόπων για τους πιστούς του χριστιανισμού στη Γερμανία το 2016 είναι συγκλονιστικά και ενδεικτικά. 
Μέσα σε έναν χρόνο η γερμανική Καθολική Εκκλησία έχασε 162.093 πιστούς, ενώ 537 ενορίες έκλεισαν! 

Από το 1996 έως σήμερα το ένα τέταρτο των καθολικών κοινοτήτων έχει πάψει να υφίσταται. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι χριστιανοί στη Γερμανία θα έχουν γίνει μειονότητα μέσα στα επόμενα 20 χρόνια! 

Σχετική εικόνα

Περίπου το 60% των πολιτών της χώρας δηλώνουν σήμερα χριστιανοί, κυρίως καθολικοί και προτεστάντες, όμως ο αριθμός αυτός μειώνεται κατά 500.000 ετησίως μόνο από τους θανάτους. Μεταξύ του 2010 και του 2015 οι θάνατοι χριστιανών ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά σχεδόν 6.000.000. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

«Οι στατιστικές αποτυπώνονται απόλυτα στην εικόνα που αντικρίζει κανείς τα πρωϊνά της Κυριακής στις γερμανικές πόλεις, δηλαδή στις άδειες εκκλησίες» επιβεβαίωσε με θλίψη ο θεολόγος Τζορτζ Βίγκελ. 
Ενδεικτικά, στη μητρόπολη του Τριρ, τοποθεσία της παλαιότερης καθολικής κοινότητας και γενέτειρα του Καρλ Μαρξ, ο αριθμός των ενοριών θα μειωθεί από 903 σε ...35 (!) έως το 2020, σύμφωνα με τον επίσκοπο Στέφαν Ακερμαν - μείωση άνω του 90%. 

Στην μητρόπολη του Εσεν έχουν ήδη κλείσει μέσα σε λίγα χρόνια περισσότερες από 200 ενορίες. 
Ο αριθμός τους μειώθηκε από 259 σε 43. 

Η δημογραφική παρακμή «συνεργάζεται» με την θρησκευτική κρίση και μοναδικός χαμένος βγαίνει ο χριστιανισμός, την ώρα που το Ισλάμ κερδίζει έδαφος. 
Φημισμένες επισκοπικές έδρες της Γερμανίας έμειναν χωρίς ιερείς το 2016, όταν κανένα τέμενος δεν μένει χωρίς ιμάμη. 

Σχετική εικόνα

Τα τζαμιά στην Ευρώπη σήμερα, όποια μορφή και αν έχουν, επίσημα ή κρυφά, αποτελούν αναμφίβολα, εκτός από τόπους λατρείας, τόπους κοινωνικοποίησης, δικτύωσης και ζυμώσεων, και η ανέγερσή τους είθισται να σηματοδοτεί και την αλλαγή της γειτονιάς γύρω τους. 
Σε καμμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη η μεγάλη αύξησή τους στον ευρωπαϊκό χώρο, λαμβανομένης δε υπ΄όψη της τεράστιας χωρητικότητας κάποιων εξ αυτών σε πιστούς, το μουσουλμανικό στοιχείο φαίνεται να αλώνει την γεωγραφική περιοχή στην οποία άλλοτε υπερίσχυε ο χριστιανισμός. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Σύμφωνα με τη μελέτη του ευρωπαϊκού οργανισμού Network of European Foundations «Mosques in Europe. Why a solution has become a problem», πριν από επτά χρόνια υπήρχαν κατά προσέγγιση στην Ευρώπη 11.000 τεμένη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Η Γερμανία κρατούσε από τότε τα πρωτεία, έχοντας τη μεγαλύτερη τουρκική κοινότητα στην Ευρώπη. Υπολογίζεται ότι έχει 2.600 τζαμιά με περίπου 1.269 μουσουλμάνους ανά τζαμί, όταν τη δεκαετία του 1980 υπήρχαν μόλις 700 τεμένη στη γερμανική επικράτεια. 

Το πιο ενδιαφέρον είναι βέβαια ότι τα 900 από αυτά τα ελέγχει η ΤΟΥΡΚΙΑ, είτε απευθείας από το κράτος είτε μέσω της οργάνωσης DITIB, της Τουρκικής - Ισλαμικής Ενωσης Θρησκευτικών Υποθέσεων. 
Η DITIB έχει χτίσει εκατοντάδες τζαμιά σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και έχει φροντίσει για την στελέχωσή τους με κληρικούς, των οποίων τους μισθούς πληρώνει από τα ταμεία της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Η Σαουδική Αραβία, από την πλευρά της, προσφέρθηκε (!...) να αναλάβει την κατασκευή ακόμη 200 τεμενών (!) στο γερμανικό έδαφος, ανταποκρινόμενη στις "ανάγκες" που προκύπτουν από τις αυξημένες προσφυγικές ροές από τη Μέση Ανατολή προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSKS IN EUROPE

Κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι η σαουδαραβική προσφορά δεν έχει να κάνει με την ευκολότερη ενσωμάτωση των μουσουλμάνων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους. 
Σε αριθμό τζαμιών στην Ε.Ε. τη Γερμανία ακολουθούν η Γαλλία με 2.100 τεμένη, το Ηνωμένο Βασίλειο με 1.500, η Ιταλία με 764, η Ισπανία με 668 και το Βέλγιο με 330. 
Στα Βαλκάνια τα πρωτεία κατέχει η Βοσνία με 1.867 μουσουλμανικούς τόπους λατρείας, μεγαλύτερη ανησυχία όμως προκαλούν τα τζαμιά των σαλαφιστών. 

Σχετική εικόνα

Το Ισλάμ δεν είναι μία ενιαία θρησκεία και οι σαλαφιστές είναι οι πλέον ακραίοι, οι υπερσυντηρητικοί σουνίτες μουσουλμάνοι. Πλέον τα 120 σαλαφιστικά τζαμιά της Γαλλίας, τα 79 της Καταλονίας και τα περισσότερα από 100 της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκονται σταθερά στο μικροσκόπιο των Αρχών.

[Πηγή:'dimokratianews'/17.09.2017]

----------------------------------------------------------------

[Oι φωτογραφίες με τα τεραστίων διαστάσεων τζαμιά ανά τήν Ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι επιλογές της 'ΟδύσσειαςΤV'. Oι στατιστικές είναι ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ.
Οι Ευρωπαίοι στο σύνολό τους σχεδόν, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να αντιλαμβάνονται όχι τον κίνδυνο, αλλά τον ΟΛΕΘΡΟ που έρχεται...
Και θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ άπαντες γι' αυτήν την "χαλάρωση" και αδιαφορία...]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

 1. "Ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνὸματι τοῦ πατρὸς μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνὸματι τῷ ἰδίω, ἐκεῖνον λήψεσθε" (Ἰω. 5:43).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!
  "ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΕΜΟΙ ΟΥ ΜΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΗ ΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΙΑ ΑΛΛ´ ΕΞΕΙ ΤΟ
  ΦΩΣ ΤΗΣ Ζ Ω Η Σ"
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Π Ν Ε Υ Μ Τ Ι Κ Ο Υ Σ Κ Ο Τ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!