Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ (!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ»!
Οι (λαθρο-)πρόσφυγες ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑΝ με την νίκη της Άνγκελα Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές στην Γερμανία, όμως εξέφρασαν και την ανησυχία τους για την άνοδο του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία ('AfD')», το οποίο φοβούνται ότι θα πιέσει για να αυστηροποιηθούν οι νόμοι για την παροχή ασύλου...

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικές εκλογές 2017


Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικές εκλογές 2017
ΕΚΔΗΛΑ  Α Μ Η Χ Α Ν Ο  ΕΩΣ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ" ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΣ "ΜΕΡΚΕΛ", ΠΟΥ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!)
ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ...
ΤΟ 'ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ'...

«Προσευχόμασταν να κερδίσει η Μέρκελ», δήλωσε η Φατίμα αλ Χάινταρ, μητέρα δύο παιδιών από τη Δαμασκό. «Ο Αλλάχ απάντησε στις προσευχές μας. Για εμάς εκπροσωπεί την ...σοφία (!) και την ανθρωπιά», εξήγησε.

Σχετική εικόνα

«Η Μέρκελ διακινδύνευσε την καριέρα της για να μας βοηθήσει», επεσήμανε από την πλευρά του ο 55χρονος Αϊμάν, σύζυγος της Φατίμα. «Θέλουμε να μάθουμε γερμανικά και να συμβάλλουμε στην επιτυχία της χώρας αυτής μέσω της δουλειάς μας, απλώς για να αποδείξουμε ότι είχε δίκιο και οι αντίπαλοί της άδικο», πρόσθεσε την ίδια ώρα που όλη η οικογένεια ζει χάρη στην επιδοματική πολιτική της Μέρκελ.

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικές εκλογές 2017

Η Φατίμα και ο Αϊμάν έμαθαν τα αποτελέσματα των εκλογών από τον 14χρονο γιο τους Ζαΐντ, ο οποίος ενημερωνόταν μέσω του κινητού του τηλεφώνου από το ZDF.

«Χρειαζόμαστε μια σοφή γυναίκα όπως αυτή στην Συρία για να σταματήσει τον πόλεμο», εξήγησε η Φατίμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για refugees germany

Οι πρόσφυγες έτρωγαν βραδινό σε εστιατόριο που βρίσκεται σε μια λεωφόρο της συνοικίας Νόικελν, την οποία οι πρόσφυγες αποκαλούν «αραβική οδό» επειδή σε αυτή υπάρχουν πολλά αραβικά καταστήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για refugees germany

Η προεκλογική εκστρατεία του 'AfD' απευθυνόταν στους ψηφοφόρους που αισθάνονται ότι η εισροή μεγάλου αριθμού προσφύγων στη Γερμανία υπονομεύει τον πολιτισμό της χώρας...

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικές εκλογές 2017

Παρά την πολιτική των ανοικτών θυρών που ακολούθησε το 2015 η Γερμανίδα καγκελλάριος, οι Συντηρητικοί και οι Σοσιαλδημοκράτες που συμμετείχαν στον κυβερνητικό συνασπισμό υιοθέτησαν πέρυσι αυστηρότερους κανόνες για την παροχή ασύλου, αφού είδαν τα ποσοστά τους να μειώνονται και τους ψηφοφόρους τους να στρέφονται στο 'AfD'.

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικές εκλογές 2017

Οι πρόσφυγες φοβούνται ότι μετά το μεγάλο ποσοστό της Εναλλακτικής για τη Γερμανία στις βουλευτικές εκλογές, η επόμενη κυβέρνηση θα υιοθετήσει ακόμη πιο αυστηρούς κανόνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανικές εκλογές 2017

«Είναι λιγότερο δημοφιλής εξαιτίας μας», δήλωσε ο Νάμπιλ Ζαϊναλντίν, 32 ετών. 
«Κατανοούμε απολύτως ότι οι Γερμανοί ανησυχούν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για refugees germany

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε νομοταγείς πολίτες... 
Αλλά επίσης ανησυχούμε: ποια θα είναι η πολιτική ασύλου της νέας κυβέρνησης;» διερωτήθηκε.

[Πηγή:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!