Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Αγράμματος, (ανορθόγραφος) Αμόρφωτος, Αστοιχείωτος, Απαίδευτος, Ανιστόρητος, Αγεωγράφητος, Ανίκανος, Ανεύθυνος , Aναίσθητος και (κυρίως) ΑΝΑΛΗΘΗΣ...

(Οι δάσκαλοι καλλιγραφίας που είχαμε κάποτε(...) στο σχολείο, βλέποντας αυτόν τον γραφικό χαρακτήρα, θα έλεγαν ..." ο ρ ν ι θ ο σ κ α λ ί σ μ α τ α "!)


"Η Κέρκυρα και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης αποτέλεσαν ιδανικό τόπο φιλοξενείας της Συνάντησης Κορυφής Ελλάδας - Ιταλίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενεία.
Εύχομαι το μοναδικό αυτό κτίριο καθώς και η λειτουργία του Μουσείου να προσελκύουν πάντα το ενδιαφέρον των επισκεπτών της όμορφης Κέρκυρας.

14/9/2017

Αλέξης Τσίπρας"


Με τον Ιταλό Πρωθυπουργό συναντήθηκε την Πέμπτη στην Κέρκυρα, ο Αλέξης Τσίπρας για την 1η Διακυβερνητική Σύνοδο Ελλάδος - Ιταλίας.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως του Πάολο Τζεντιλόνι στην Κέρκυρα, οι δυο Πρωθυπουργοί είχαν γεύμα εργασίας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα άφησε ένα μήνυμα (άνω) στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου, το οποίο ...έβγαζε μάτια λόγω της (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ) ανορθογραφίας του!

[Πηγή:http://perimajestic.blogspot.gr/search?updated-max=2017-09-16T13:48:00-07:00&max-results=1&start=1&by-date=false]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!