Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

"Ξ Ε Φ Ο Ρ Τ Ω Θ Ε Ι Τ Ε ΟΛΟΥΣ τούς ΛΕΥΚΟΥΣ"! ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ (!) μία "κυρία" καθηγήτρια στις Η.Π.Α....

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΡΧΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ;
ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;
ΠΟΙΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ;
ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ;
'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ'...


Αποτέλεσμα εικόνας για CAROL J.BAKER

Δεν είναι  φ ά ρ σ α ! 
Ειπώθηκε από την εμπειρογνώμονα λοιμωδών ασθενειών Carol J Baker, M.D. στην Ατλάντα Τζώρτζια τον Μάϊο του 2016 και μόλις τώρα βγήκε στην δημοσιότητα!

Το να ακούει κανείς μία τέτοια κουβέντα από το στόμα ενός ανθρώπου που προωθεί εμβόλια, είναι το ίδιο σα να βάζει έναν ...παιδεραστή να φυλάει παιδιά!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για CAROL J.BAKER

«Μία εμπειρογνώμονας λοιμωδών ασθενειών ‘αστειεύτηκε’ (;;;!!!) λέγοντας, ότι ένας καλός τρόπος για να εξαλειφθεί το πρόβλημα εκείνων που αρνούνται να πάρουν εμβόλια, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι  λ ε υ κ ο ί,  είναι απλά να «ξ ε φ ο ρ τ ω θ ο ύ μ ε    ΟΛΟΥΣ   τους  Λ Ε Υ Κ Ο Υ Σ στις ΗΠΑ»!

Η Baker, καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωδών Ασθενειών στο Ιατρικό Κολλέγιο Baylor στο Χιούστον του Τέξας, είπε στην επιτροπή της Εθνικής Ένωσης Μηνιγγίτιδος, ότι μια ‘λύση’ στο πρόβλημα (!) του μεγάλου αριθμού  λ ε υ κ ώ ν  που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους είναι να τους ‘ξεφορτωθούμε’.

Το σκεπτικό της Baker πάει ως εξής:

«Μιλάμε για μία μειοψηφία [εκείνων που αρνούνται τα εμβόλια] και για στρατηγικές εναντίον αυτής της μειοψηφίας».

Χρησιμοποιεί ως παράδειγμα την πόλη του Χιούστον που ζει, όπου αυτή ως λευκή ανήκει «στην φυλετική μειονότητα για περισσότερα από 20 χρόνια» διότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί είναι μετανάστες από το Μεξικό οι οποίοι  δ έ χ ο ν τ α ι   τα εμβόλια. 
«Μαντέψτε ποιος θέλει να εμβολιαστεί περισσότερο στο Χιούστον. Οι μετανάστες.», δήλωσε η Μπέϊκερ».

Αποτέλεσμα εικόνας για CAROL J.BAKER

Εδώ να βάλω μία άνω τελεία και να σημειώσω πώς βλέπουμε τώρα να αντιστρέφεται στο 'πι και φι' η αντιμετώπιση μίας μειονότητος η οποία ‘τυγχάνει’ να είναι λευκή, αρνείται τα εμβόλια και δεν είναι μετανάστες. 

Εμείς εδώ είμαστε συνηθισμένοι στο να ακούμε για τα «δικαιώματα» μίας «μειονότητος» και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να προσβάλλονται ευθέως τα εθνικά μας συμφέροντα, η Ορθόδοξη πίστη μας και βαθύτατες έννοιες ηθικής που αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για CAROL J.BAKER

Ο όρος «μειονότητα» φαίνεται να μπαίνει πάντα μπροστά από το κύριο θέμα το οποίο δεν πρέπει ποτέ να τεθεί αυτούσιο σε δημόσια συζήτηση. 
Τί κάνει; 
Φιλτράρει το προς που θα πάει η συζήτηση αρκεί να εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα. 

Την μία πρέπει να προστατευθεί η μειονότητα «γιατί είναι μειονότητα» την άλλη πρέπει να εξοντωθεί η μειονότητα «γιατί είναι μειονότητα». 
Ο όρος «μειονότητα» ‘κλέβει’ πάντα κάτι από την κύρια συζήτηση. 
Πρόκειται τελικά για ένα ύπουλο και φτηνό παιχνίδι λέξεων και φράσεων αρκεί να γίνεται πάντα αποδεχτή η νεοταξική ατζέντα. 

Στην δική μας περίπτωση, όπως και σε όλη την Ευρώπη αυτή την στιγμή, τούτο το παιχνίδι εμφανίζεται στα λαϊκά στρώματα με την μορφή συνθημάτων από τους γνωστούς κολοκυθοκέφαλους του "Σόρος" οι οποίοι ξελαρυγγιάζονται υπέρ των διάφορων «μειονοτήτων» για την εξόντωση της πλειοψηφίας. 

Βέβαια έχουμε και τους διάφορους εγκάθετους ‘διανοούμενους’ και εκκλησιαστικούς παράγοντες που ακαδημαϊκίζουν την συνθηματική βλακεία και την ‘αναβαθμίζουν’ σε ‘υψηλά επίπεδα’!!

«Έχω λοιπόν την λύση» μας λέει η Μπέϊκερ. «Κοιτάξτε εκείνους που απορρίπτουν τα εμβόλια στις δημοσιευμένες μελέτες των τελευταίων 5 ετών. 
Δεν αναφέρομαι σ’ εκείνους που μπορούμε να τους πείσουμε με όρους, αναφέρομαι σε εκείνους που αρνούνται. 
Ας απαλλαγούμε απ’ όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή το Χιούστον είναι η πιο ποικιλόμορφη πόλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.»

Τι υπονοεί εδώ η Μπέϊκερ σε συνάρτηση και με το παραπάνω; 
Μήπως ότι η «ποικιλομορφία» στις κοινωνίες, όπως αυτή στο Χιούστον, εξαφανίζει και πολλά ‘ενοχλητικά προβλήματα’;

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Μπέϊκερ αστειευόταν (αν και λίγοι το βρήκαν αστείο). 
Το γεγονός όμως ότι είναι ειδικός στις μεταδοτικές ασθένειες κάνει το αστείο εφιαλτικό. 
Φανταστείτε την περίπτωση όπου άνθρωποι που ανήκουν στην μαύρη κοινότητα, αρνούνταν να υποβληθούν σε κάποια θεραπεία ή ιατρική διαδικασία. 

Θα μπορούσε κάποιος να ‘αστειευτεί’ ότι μία καλή λύση θα ήταν να ‘ξεφορτωθούμε’ όλους τους μαύρους; Τούτο αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα του πως ο περιστασιακός αντι-λευκός ρατσισμός, έχει επικρατήσει στα κυρίαρχα αριστερά πολιτιστικά ιδρύματα. 

Αυτό το είδος ρητορικής που εκφράζει η Μπέϊκερ το μόνο που κάνει είναι να ενθαρρύνει τους πραγματικούς υπέρμαχους της λευκής ανωτερότητος και οδηγεί σε περισσότερη φυλετική διχόνοια.», σχολιάζει το διάσημο ιστολόγιο 'infowars'.

Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στον παράφρονα κόσμο που ζούμε. 
Πως μία κοινωνία που τράφηκε στον αντι-ναζισμό υιοθετεί τις ίδιες θέσεις απ’ την αντίπερα όχθη και δεν ...κουνιέται φύλλο.

Πληροφορίες από 'i n f o w a r s'.

μετάφραση / σχολιασμός Φαίη, για το  ιστολόγιο 'ΑΒΕΡΩΦ'.ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

 1. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στο κομμάτι "Πως μία κοινωνία που τράφηκε στον αντι-ναζισμό υιοθετεί τις ίδιες θέσεις απ’ την αντίπερα όχθη".
  Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν ήταν εναντίον των άλλων φυλών. Ειχε στις τάξεις του στρατού του πάρα πολλούς στρατιώτες-εθελοντές από άλλες φυλές ακόμη και νέγρους.
  Δες αυτό το βίντεο να σου εξηγήσει ο μαύρος τι εστι εθνικοσοσιαλισμός
  https://www.youtube.com/watch?v=-dbfXp8_qjo
  Ετσι, για να μη διαδίδεται η σιωνιστική προπαγάνδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε για τις διευκρινίσεις σας, ΑΛΛΑ δεν τα γράψαμε εμείς αυτά, αλλά το διεθνώς γνωστό ιστολόγιο 'infowars'.
   Τώρα, άν το συγκεκριμένο ιστολόγιο "διαδίδει σιωνιστική προπαγάνδα", τί να πούμε;

   Διαγραφή
 2. O εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα ακόμα προπέτασμα των επιδιώξεων των σιωνιστών όπως ακριβώς και ο κομμουνισμός. Ο εθνικοσοσιαλισμός αναδύθηκε μέσα από τα σπλάχνα του σοσιαλισμού αλλά και οι δύο ιδεολογίες είναι πνευματικοί απόγονοι της γαλλικής επανάστασης και εδράζονται στο διαχρονικό σιωνιστικό όραμα περί παγκόσμιας κυριαρχίας. Είναι δηλαδή απόπειρες κυριαρχίας των σιωνιστών επί της ανθρωπότητας τις οποίες πλάσαραν για ιδεολογίες προκειμένου να παρασύρουν και να προσηλυτίσουν τους λαούς διαχωρίζοντάς τους, φανατίζοντάς τους και οδηγώντας τους εν τέλει σε εμφυλίους και διεθνικούς αλληλοσπαραγμούς.
  Όσο αφορά στον ρόλο που διαδραματίζει το 'infowars' είναι αρκετά αμφιλεγόμενος κατά την γνώμη μου όπως και ο ρόλος του Alex Jones ο οποίος δεν ψέγει ποτέ τον σιωνισμό και τους επικεφαλής του αποκαλώντας τους απλώς ως ελίτ θολώνοντας έτσι τα νερά.Είναι αρκετά ύποπτο όταν δεν κατονομάζει τον εχθρό κάποιος που θεωρείται ερευνητής και γνώστης του παρασκηνίου και της διεθνούς αυτής συνωμοσίας εις βάρος της ανθρωπότητας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!