Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΤΑΛΙΑ: ΑΡΙΣΤΕΡΗ Δήμαρχος που είναι ΥΠΕΡ των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΘΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ, ότι η ΚΟΡΟΥΛΑ της τά ΕΦΤΙΑΞΕ μέ ...ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !!!




Η (Ιταλίδα) 32χρονη κοπέλλα έστειλε επιστολή σε μια ημερήσια εφημερίδα για να μιλήσει για τη σχέση της με έναν μετανάστη που δεν… καλοάρεσε ΔΙΟΛΟΥ στην μητέρα της: «Καθώς εργαζόμουν ανάμεσα στους μετανάστες … ερωτεύτηκα τον Jeff. 
Όταν μίλησα για αυτό στη μητέρα μου, ένα άτομο από την Αριστερά, απογοητεύτηκα από τις αντιδράσεις της.

Σχετική εικόνα

Είπε ότι ήμουν ...ά ρ ρ ω σ τ η,  ότι οι μαύροι αξίζουν μόνο οίκτο, ότι έπρεπε να με συλλάβουν (!!!), ότι ήταν μαζί μου μόνο για χρήματα».

Αποτέλεσμα εικόνας για CRISTIANO ROMANI

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς, όπως ο (aνωτέρω) Cristiano Romani, από το «ευρωσκεπτικιστικό» κόμμα ‘Movimento Sovranista’ που είπε για την σοσιαλίστρια δήμαρχο:

«Αυτά τα λόγια κάνουν κομμάτια το πέπλο της υποκρισίας της αριστεράς και του σοσιαλιστικού κόμματος που εφαρμόζει κατά γράμμα τη φιλοσοφία της υποδοχής όλων των μεταναστών, αλλά… μακριά από τα σπίτια τους και, πάνω απ’ όλα, χωρίς επαφές ή σχέσεις με τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν».

ΙΔΟΥ Η ΜΕΓΑΛΟ-ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΗΣ
ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΟΤΑΝ "ΘΙΓΕΤΑΙ"
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, "ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ(!)
Η
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...

Η (μεγαλο-υποκρίτρια) μητέρα, είναι η Margherita Scarpellini, κεντροαριστερή δήμαρχος του Monte San Savino.

Αποτέλεσμα εικόνας για SCARPELLINI MARGHERITA

Μετά τον «σάλο» που δημιουργήθηκε η δήμαρχος βγήκε και έκανε δήλωση ότι την ...«παρεξήγησαν» (!) και ότι δεν την ενδιαφέρει το χρώμα, αλλά το ότι η κόρη της συνδέθηκε με «ένα άτομο που ζει σε μία εξαιρετικά επισφαλή κατάσταση».

[ΠΗΓΗ: 'ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!