Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αφέθηκαν οι 26 από τούς 31 της (ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ) ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΩΝ!



(ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ; 
Α Ν Η Κ Ο Υ Σ Τ Ο ! 
ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ...ΦΥΓΟΥΝ !!!)
Τις τελευταίες ημέρες τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μας "τρέλλαναν" με την μεγάλη… επιτυχία της εξαρθρώσεως της πολυμελούς συμμορίας των – Αλβανών, ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ... - πορτοφολάδων, που είχαν διαπράξει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΟΠΕΣ πορτοφολιών ανύποπτων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων και Ελληνίδων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ

Βέβαια, δεν επρόκειτο για επιτυχία, καθώς οι συμμορίτες δρούσαν επί πολλά έτη σε χώρους που είναι γεμάτοι κάμερες, άρα ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ σοβαρό κράτος θα έπρεπε να έχουν ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ από την πρώτη στιγμή!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η κατάληξη των συμμοριτών. 
Έτσι, αντί να προφυλακιστούν άπαντες, εφ΄όσον συνιστούν δημόσιο ΚΙΝΔΥΝΟ, τα 26 από τα 31 μέλη της σπείρας αφέθηκαν ελεύθερα !!!!!!

Σχετική εικόνα

Το νου σας, λοιπόν, από σήμερα όσοι μετακινείστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, γιατί σίγουρα οι πορτοφολάδες θα επιστρέψουν στα πόστα τους – και με την άδεια (ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) της… δικαιοσύνης!

[Πηγή:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!