Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ! Ο 'τΣΙΡΙΖΑ' ανοίγει νέα ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ στους τουρκόδουλους της Θράκης ΜΑΣ!!!

“Π α ρ ά θ υ ρ ο” για να αναγνωριστεί η Τουρκική Ένωση Ξάνθης σε νομοσχέδιο του υπ.Δικαιοσύνης!


Αποτέλεσμα εικόνας για μιναρέδες

('ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ'! ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ*! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ !!!)
Με τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο σχέδιο νόμου για την ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις, τροποποιείται ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας (άρθρο 758), και ανοίγει ο δρόμος για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»!
Αποτέλεσμα εικόνας για μιναρέδες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστολογίου 'inkomotini.gr' μετά από δύο απορριπτικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» με τον συγκεκριμένο επιθετικό προσδιορισμό, η διοίκηση του συλλόγου είχε καταφύγει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) από όπου εκδόθηκε απόφαση για την οριστική αναγνώριση του εν λόγω συλλόγου, παρακάμπτοντας τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. 

Η απόφαση όμως αυτή έκτοτε, ουδέποτε κατέστη εκτελεστή από την ελληνική έννομη τάξη, αφήνοντας μετέωρο το θέμα, καθώς υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για τη σκοπιμότητα υλοποίησης μιας τέτοιας απόφασης.

Η κυβέρνηση έρχεται τώρα ουσιαστικά με φω-το-γρα-φι-κή τροπολογία να δώσει την δικονομική δυνατότητα στους νομικούς παραστάτες της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», να καταθέσουν εκ νέου προσφυγή για την οριστική αναγνώριση της απόφασης του ΕΔΑΔ. 

Αυτό το γεγονός, και εάν περάσει αυτή η τροπολογία την άλλη Τρίτη από την Βουλή, ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για την νομική αναγνώριση όλων των παράνομων μέχρι σήμερα μειονοτικών συλλόγων στη Θράκη που φέρουν την επωνυμία «τουρκική – τουρκικός», παρακάμπτοντας τα εμπόδια που εγείρονται από τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων.

Ειδικότερα, στην παρ. 1 του άρθρου 758 ΚΠολΔ, προστίθενται εδάφια ως εξής: «Η αίτηση ανάκλησης ή μεταρρύθμισης του πρώτου εδαφίου επιτρέπεται, εφ΄όσον δεν ορίζεται διαφορετικά, και μετά την έκδοση οριστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με την οποία κρίνεται ότι η δικαστική απόφαση που δέχθηκε ή απέρριψε την αρχική αίτηση εκδόθηκε κατά παράβαση δικαιώματος που αφορά στον δίκαιο χαρακτήρα της διαδικασίας που τηρήθηκε ή διάταξης ουσιαστικού δικαίου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

Στην περίπτωση αυτή η αίτηση ασκείται μέσα σε προθεσμία ενενήντα ημερών, η οποία αρχίζει από την ημερομηνία που καθίσταται οριστική η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, σύμφωνα με το άρθρο 44 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου». 

Η μεταβατική διάταξη που συνοδεύει την τροποποίηση, «καταλαμβάνει και τις υποθέσεις για τις οποίες έχει εκδοθεί απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που έχει καταστεί οριστική σύμφωνα με το άρθρο 44 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πριν από τη δημοσίευση του νόμου. 

Στην περίπτωση αυτή η προθεσμία άσκησης της αίτησης ανάκλησης ή μεταρρύθμισης είναι ένα έτος από την δημοσίευση του νόμου».


[Πηγή:http://www.militaire.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B8%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9/]
-----------------------------------------------------------

[* ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; 

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ;

ΕΧΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ 'ΣΥΡΙΖΑ' ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ "ΘΥΜΩΜΕΝΕΣ" ΟΔΗΓΙΕΣ!

ΚΑΙ ΘΑ  Π Ε Σ Ε Ι    ΑΜΕΣΩΣ Ο 'τΣΙΡΙΖΑ' !

ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ;

ΣΑΣ "ΚΡΑΤΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΗΣ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!