Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ("εξερευνητής"...) ΖΑΚ ΥΒ ΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΟΛΠΑ "ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΘΟ !...

(ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΟΤΟΥΣΑΝ "ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ" ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ... ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ...)


''Σημαντικές ελληνικές αρχαιότητες ΕΚΛΕΨΕ ο Κουστώ απ' τα Αντικύθηρα"! - Στο απόσπασμα βλέπουμε ακόμη μια καταγγελία, για τον ύποπτο ρόλο του Γάλλου (μακαρίτη ήδη "ερευνητού" των βυθών...) Ζακ Υβ Κουστώ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι πόντιζε ...ισραηλινές "αρχαιότητες" (!!!) ανοικτά της Κρήτης (!) για να παρουσιάσουν ΨΕΥΔΩΣ στην συνέχεια τον πολιτισμό των Μινωϊτών ως ...εβραϊκό! 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ζακ υβ κουστώ

Φανταστείτε τώρα τι ΕΚΛΕΨΕ ο Κουστώ απ' το συγκεκριμένο ναυάγιο, που μετέφερε αρχαιότητες για να μας δείξουν τον υπολογιστή των Αντικυθήρων, ο οποίος είναι απ' τις σημαντικότερες ανακαλύψεις που έχουμε στην κατοχή μας.

Σχετική εικόνα

Όμως είναι γνωστός ο ρόλος ινστιτούτων όπως το (διαβόητο αμερικανικό) 'Σμιθσόνιαν' (κάτω)

Σχετική εικόνα

που εξαφανίζουν (!) τις σημαντικές αρχαιότητες ανά τον πλανήτη, για να ελέγχουν οι παγκοσμιοποιητές την ανθρωπότητα ευκολότερα μέσα απ' τον έλεγχο της ιστορίας του ανθρώπου, 

Αποτέλεσμα εικόνας για smithsonian

αλλά ΚΥΡΙΩΣ αποκρύπτοντας την υψηλότατη τεχνολογία που υπήρξε σε προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς'.

Σχετική εικόνα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε   ΜΕ  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !


[Πηγή:'αντιπληροφόρηση']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!