Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Α Π Λ Η Ρ Ω Τ Ο Ι ...3 μήνες (!) οι υπάλληλοι του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα! (ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ! Ούτε ΚΑΝ ραδιόφωνο!)

ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ" ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ 'ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ', ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 'ΚΟΚΚΙΝΟ' ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ'...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...

Α Π Λ Η Ρ Ω Τ Ο Ι & Α Π Ο Λ Υ Σ Ε Ι Σ ! 
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ 'ΤΟ ΔΙΚΟΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ';;; Ε; Ε; Ε;
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ;


Όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις ακόμη και στους ίδιους τους κομματικούς της υπαλλήλους, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της ανικανότητος που την διέπει. 
Έτσι, λοιπόν, σε απόγνωση βρίσκονται οι απασχολούμενοι στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», καθώς παραμένουν Α-ΠΛΗ-ΡΩ-ΤΟΙ, εξαντλώντας τα όρια των αντοχών τους!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΡΟΘΙΑ ΥΨΩΜΕΝΗ

Σχετική εικόνα

Σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ΑΘΕΤΗΣΗ υποσχέσεων από τον ιδιοκτήτη (που είναι το κυβερνών κόμμα ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ), ενώ η κανονικότητα στην καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αγγίζει πλέον τους 2,5 με 3 μήνες, παρά τις αποχωρήσεις 13 εργαζομένων τον τελευταίο χρόνο! 
 
«Τα περιθώρια έχουν τελειώσει. Οι εργαζόμενοι ζητούν άμεσα...
σαφείς απαντήσεις για τις προθέσεις του ιδιοκτήτη σχετικά με το μέλλον του ραδιοσταθμού» σημειώνουν, προαναγγέλλοντας   κ ι ν η τ ο π ο ι ή σ ε ι ς.


Ταυτόχρονα, στους ακροατές του προσφεύγει ο ραδιοφωνικός σταθμός ζ η τ ώ ν τ α ς  τον  ο β ο λ ό    τους, γι’ αυτό ξεκίνησαν εκστρατεία οικονομικής ενισχύσεως με αφίσσες και μηνύματα. Δυστυχώς, γι’ αυτούς, η ακροαματικότητα του συγκεκριμένου σταθμού είναι ...μηδενική, καθώς ούτε οι τόσο ευεργετηθέντες από τον ΣΥΡΙΖΑ λαθρομετανάστες δεν τον ακούν...Σχετική εικόνα
Όσο λυπηρό κι αν ακούγεται η είδηση κάποιοι άνθρωποι να μην πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους, το περιεχόμενο της «εργασίας» του συγκεκριμένου σταθμού, όπου προάγονται στον μέγιστο βαθμό όλα τα στοιχεία του  «α ν τ ι ε θ ν ι κ ι σ μ ο ύ», του «α ν τ ι ρ α τ σ ι σ μ ο ύ» και της υπόλοιπης ατζέντας της «πολιτικής ορθότητος», δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο συμπάθειας ως προς την περιπέτειά τους...
 
ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! 
 
[Πηγή:http://paspartoy.blogspot.gr/2017/09/3_22.html#more]
 
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!