Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Το 'BBC' γυρίζει σειρά για τον πόλεμο της Τροίας, όπου ο Αχιλλέας, ο Πάτροκλος και ο Δίας είναι... έ γ χ ρ ω μ ο ι Αφρικανοί !!!
(ΤΙ "ΑΛΛΟ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ;)
Μία νέα τηλεοπτική σειρά που χρηματοδοτείται από το 'BBC' και που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον Τρωϊκό Πόλεμο της Ιλιάδος του Ομήρου, όλοι οι αρχαίοι Ελληνες είναι... μαύροι! 
Ο Αχιλλέας, ο φίλος του ο Πατρόκλος και ο θεός Δίας είναι ΟΛΟΙ   ...μ α ύ ρ ο ι ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για man who is grabbing his hair


Χωρίς καμμία ρατσιστική διάθεση, άλλωστε υπάρχουν εξαιρετικοί αφροαμερικανοί ηθοποιοί όπως ο Ντένζελ Ουάσιγκτον, Γιούπι Γκόλντεμπεργκ, Γουίλ Σμιθ και δεκάδες άλλοι, μήπως είναι κάπως "κ ο υ λ ό" να ενσαρκώνουν τον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο έγχρωμοι ηθοποιοί;

Αποτέλεσμα εικόνας για man who is grabbing his hair

Είναι σα να βάζαμε να παίζουν στις "Ρίζες", την περίφημη σειρά όπου εξιστορούσε τα βάσανα και τις ταπεινώσεις των μαύρων σκλάβων που μεταφέρονταν από την Αφρική στις ΗΠΑ, τον ...Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Κώστα Βουτσά (αυτός έχει παίξει και στην προφητική ταινία "Τον αράπη κι αν τον πλένεις..." υποδυόμενος έναν λευκό που... βάφεται μαύρος για να βρει δουλειά!) ή τον Κώστα Χατζηχρήστο, να υποδύονται μαύρους σκλάβους !!!


Ο ...Αχιλλέας της βρετανικής σειράς vs "Ο Αχιλλέας διδάσκεται πώς να παίζει τη λύρα" (τοιχογραφία του πρώτου μ.Χ. αιώνα)


Ο Νοτιοαφρικανός ηθοποιός που θα παίξει το Πάτροκλο εναντίον της αυθεντικής ελληνικής εκδοχής (αμφορέας, 500 π.Χ.)
Ο Βρετανο-Νιγηριανός Δίας και ο ελληνικός Δίας...

Ποιος είναι (τελικώς;) λευκός στην σειρά; 

Η... Ωραία Ελένη. 

Πάλι καλά!


[Με στοιχεία από το Κόκκινος Ουρανός
Πηγή:
'pronews.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!