Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ...Κορμοράνοι και οι Αριστεροί "αγαπούν" (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ) τον 'Trans Adriatic Pipeline' ...(ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο - βαθέως κοιμώμενος  - 'ΚΟΣΜΑΚΗΣ' ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...)
Οι «οικολόγοι» και η 'ΑΝΤΙ-ΦΑ', μόνο στις Σκουριές έχουν ξεσηκωθεί, αλλά ρίχνουν και κανένα ...μεροκάματο, στον «Trans Adriatic Pipeline», για τον οποίο έγινε το πραξικόπημα της 'Cia' και η ανατροπή του Καραμανλή και μας έβαλαν στο μνημόνιο.
Αλλά και οι αριστεροί και οι κεντροαριστεροί και οι δεξιούληδες άνθρωποι είναι και έχουν καταναλωτικές ανάγκες... Είναι και ο επιούσιος!

Αποτέλεσμα εικόνας για trans adriatic pipeline map


Αποτέλεσμα εικόνας για trans adriatic pipeline map

Το μήκος του αγωγού στην Ελλάδα είναι περίπου 550 χιλιόμετρα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κΩΣΤΕΝΕΤΣΙ
ΙΕΡΟΠΗΓΗ.

Μπαίνει στην Ελλάδα στους Κήπους, στα σύνορα με την Τουρκία, και εξέρχεται του ελληνικού εδάφους στην Καστοριά, στην Ακρόπολη της Βλαχουριάς το Κοστενέτσι, το χωριό του καπετάν Ναούμ Κωνσταντινίδη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για trans adriatic pipeline

Στο χωριό που μετονομάστηκε το 1930 σε Ιεροπηγή, είναι χτισμένο στα 1.060 μέτρα στις πλαγιές του Τρικλάριου έχουν απομείνει 294 κάτοικοι. Από εκεί περνούν οι Αλβανοί... "έμποροι". 
Τελευταία πιάσανε εκεί τρείς με ...60 κιλά χασίσι.(Ακατέργαστο). 

Αποτέλεσμα εικόνας για trans adriatic pipeline

Το ελληνικό τμήμα του «Trans Adriatic Pipeline», στα 550 χιλιόμετρα έχει καταπατήσει πάνω από 120.000 στέμματα χωρίς ίχνος διαμαρτυριών...

Αλλωστε η μελέτη «Περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξιολόγησης επιπτώσεων- ESIA» ήταν πλήρης και εγκρίθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής έδωσε επίσημη έγκριση και υπογραφή της περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξιολόγησης επιπτώσεων. 

Σχετική εικόνα

Και ως γνωστόν η νομιμόφρων αριστερά, ο Ρουβίκωνας , η Αντι-ΦΑ , η Αντικαπιταλιστική Πάλη, και η κ. Πόλα Ρούπα, σέβονται (!) τις αποφάσεις του Κράτους και τις σοβαρές περιβαλλοντολογικές μελέτες της ...αμερικανικής Πρεσβείας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για trans adriatic pipeline

Στο ελληνικό τμήμα του αγωγού, υπάρχουν δυο Σταθμοί συμπίεσης κοντά στους Κήπους και στις Σέρρες και 22 υποσταθμοί- βαλβίδες, που προσφέρονται για οικολογικές καταλήψεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για trans adriatic pipeline

Τόσα χιλιόμετρα, τόσα χωριά, τόση ρύπανση, αλλά μετά από τρία χρόνια έργων ακόμα περιμένω κανέναν «εθνικιστή» συνοδοιπόρο του Κ.Κ.Ε. από την Χρυσή Αυγή, μπας και   δ ι α μ α ρ τ υ ρ η θ ε ί    για την  κα-τα-πά-τη-ση  των χωραφιών και την όχληση των κορμοράνων από τον 'Trans Adriatic Pipeline'. 

Αλλά που ; ; ;

[Πηγή:http://deltio11.blogspot.gr/2017/09/trans-adriatic-pipeline.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!