Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Καταρρίπτοντας τήν κρατοῦσα ἀφήγησι γιά τήν «σφαγή τῆς Σρεμπρένιτσα»


Πριν από κάποιους μήνες περίπου άρχισα να προβληματίζομαι σχετικά με το τι συνέβη στην Σρεμπρένιτσα τα ζοφερά χρόνια του πολέμου, τον οποίο κήρυξαν οι δυτικοί, με συνεργάτες τους παπικούς και τους μωαμεθανούς εναντίον των πολύπαθων αδερφών μας Σέρβων. Όλοι νομίζω θα συμφωνήσουμε στο ότι ο πόλεμος είναι μια δαιμονιώδης κατάσταση, που αποκτηνώνει τους ανθρώπους και τους εξαναγκάζει να προβούν σε πράξεις αδιανόητες έως τότε. Ωστόσο, δεν μπορούσα με τίποτα να αποδεχτώ το γεγονός ότι μία μεραρχία Σέρβων, το 1995, θα μπορούσε να αφανίσει ένα ολόκληρο χωριό της Βοσνίας και δη να σφαγιάσει άμαχο πληθυσμό μωαμεθανών της τάξεως των 8.000 ανθρώπων. Δεν μπορούσε να δεχτεί η συνείδησή μου ότι ένας λαός βαπτισμένος Ορθόδοξος θα έφτανε να πράξει μια τέτοια θηριωδία όσο εξαγριωμένος και να ήταν (και δικαίως) με όλα αυτά τα δεινά, που υπέστη από τις εχθρικές προς αυτόν δυνάμεις.
Η έρευνά μου στο διαδίκτυο με έφερνε αντιμέτωπη συνεχώς με την ίδια επίσημη ιστορία, την οποία αναπαράγουν αυτούσια -σχεδόν όλοι όσοι ασχολήθηκαν με το εν λόγω γεγονός- από την Βικιπαίδεια και έχει ως εξής:

«Η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν ένα έγκλημα πολέμου που διεπράχθη κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Το 1995, Σέρβοι από τη Βοσνία σκότωσαν πάνω απο 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους άνδρες, γέρους και αγόρια στη Σρεμπρένιτσα.
Η πόλη είχε κηρυχθεί ασφαλής περιοχή από τα στρατεύματα του ΟΗΕ δυο χρόνια νωρίτερα και φυλασσόταν από Ολλανδούς στρατιώτες. Όταν οι Σέρβοι την κατέλαβαν, οι πολύ λιγότεροι σε αριθμό Ολλανδοί, δεν έρριξαν ούτε μια τουφεκιά για να υπερασπίσουν την πόλη. Πολλοί Βόσνιοι πήγαν στο στρατόπεδο του ΟΗΕ για να ζητήσουν προστασία και αρκετοί δεν έγιναν δεκτοί. Οι στρατιώτες του ΟΗΕ ζήτησαν απεγνωσμένα υποστήριξη, η οποία δεν τους δόθηκε ποτέ. Οι Σέρβοι ξεχώρισαν τους άνδρες, τους γέρους και τα αγόρια από τις γυναίκες και τους σκότωσαν, περίπου 8.000 ανθρώπους, ρίχνοντας τα πτώματά τους σε ομαδικούς τάφους. Η σφαγή αυτή ήταν η μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μετά από την εξέταση των όσων συνέβησαν, η Ολλανδική κυβέρνηση παραιτήθηκε.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2007, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε την απόφασή του στην υπόθεση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κατά της πρώην Γιουγκοσλαβίας σχετικά με τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα το 1995. Σύμφωνα με την απόφαση, η σφαγή συνιστά μεν γενοκτονία, δεν μπορεί όμως να αποδοθεί στα εναγόμενα κρατικά όργανα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Το δικαστήριο έκρινε, επιπλέον, ότι η Σερβία, ως μόνη διάδοχος της πρώην Γιουγκοσλαβίας μετά την αποχώρηση του Μαυροβουνίου από την ομοσπονδία, παραβίασε το διεθνές δίκαιο, καθώς δεν έλαβε κανένα μέτρο για να εμποδίσει τη γενοκτονία.
Στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα θεωρείται πιθανή η συμμετοχή και 30-40 Ελλήνων παραστρατιωτικών, μελών της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς οι οποίοι ανάρτησαν την Ελληνική, την Βυζαντινή και την σημαία της Βεργίνας δίπλα στην Σερβική σημαία την επομένη της σφαγής. Τέσσερις από τους οποίους φωτογραφήθηκαν με Σέρβους αξιωματικούς στα ερείπια ορθόδοξου ναού. Από τον Ιούλιο του 2006, με εντολή του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα, βρίσκεται υπό εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη συμμετοχή των ατόμων αυτών στη σφαγή.» 
(http://el.wikipedia.org/wiki/Σφαγή_της_Σρεμπρένιτσα)

Απογοητευμένη καθώς ήμουν, άφησα την έρευνα εκκρεμή μέχρις ότου πριν από μία εβδομάδα περίπου ανακάλυψα με την βοήθεια του Θεού το παρακάτω βίντεο, που απάντησε επαρκώς στην παραπάνω ανησυχία μου.
Όπως θα διαπιστώσετε από τα λεγόμενα του κ. Καθάριου, ο οποίος είχε καταταχθεί εθελοντικά στις δυνάμεις του σερβοβοσνιακού στρατού, η ιστορία περί σφαγής ήταν προκατασκευασμένη και στημένη να παρουσιαστεί ως τέτοια, με αυτουργούς μεταξύ άλλων και τον Κλίντον, προκειμένου να γίνει εισβολή από το ΝΑΤΟ και να εξολοθρεύσουν τους Σέρβους. Οι μωαμεθανοί, που βρίσκονταν στην Σρεμπρένιτσα και αναμετρήθηκαν με την εκεί σερβική μεραρχία ήταν μουτζαχεντίν, εκπαιδευμένοι πολεμιστές της τζιχάντ από την Μέση Ανατολή, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν προμηθευτεί οπλισμό εν κρυπτώ από τους Αμερικανούς σε μία επιχείρηση, η οποία ονομάστηκε «πύρινα πουλιά».
Αναλυτικότερα, παρέχει τεκμήρια ο κ. Καθάριος στην ομιλία του. Ακόμα πώς γίνεται να ξεχώρισαν οι Σέρβοι τους άνδρες από τις γυναίκες για να τους σφαγιάσουν υποτίθεται και να άφησαν ελεύθερες τις γυναίκες, οι οποίες όπως γνωρίζουμε είναι οι πρώτες που δολοφονούνται στο πλαίσιο μιας γενοκτονίας για ευνόητους λόγους. Αυτό που συνέβη λοιπόν στην Σρεμπρένιτσα ήταν μία σχεδιασμένη απάτη των Αμερικανών, ώστε να αποσπάσουν την διεθνή συναίνεση για να διαλύσουν και να εξοντώσουν αυτούς, που παρουσίαζαν όλο το προηγούμενο διάστημα στην διεθνή κοινή γνώμη ως τέρατα, τους Σέρβους.



Άλλο ένα παραμύθι της ΝΤΠ αποκαλύπτεται, και έτσι τερματίζεται η ασύστολη προπαγάνδα όλων αυτών των δεκαετιών, αποκαθιστώντας με αποδείξεις πλέον στις συνειδήσεις μας τους Έλληνες εθελοντές και τους Σέρβους εκείνους, που με ανδρεία και αυταπάρνηση απωθούσαν τους σιωνιστές και τα διαχρονικά όργανά τους, τους μωαμεθανούς, από την πατρίδα τους, χωρίς να προβούν σε κανενός είδους γενοκτονία. Και για να προκαταβάλω τυχόν αντιδράσεις προοδευτικών ή άλλων, δεν δικαιολογώ την θανάτωση οποιασδήποτε ανθρώπινης ζωής από όπου κι αν προέρχεται και όποιο πολιτισμικό και θρησκευτικό υπόβαθρο κι αν φέρει, εφ' όσον είναι μια εγκληματική πράξη ενώπιον του Τριαδικού Θεού. Σε μια σατανική κατάσταση όπως είναι ο πόλεμος, όλες οι πλευρές φέρουν τα στίγματα του εγκληματία, έστω κι αν αφαίρεσαν μία ψυχή, όμως δεν γίνεται να κηλιδώνεται ένας ολόκληρος λαός και να επικηρύσσονται οι Έλληνες, που πήγαν να τον συνδράμουν εξ αιτίας ενός φρικτού ψέμματος.


Χρύσα Πολίτη

2 σχόλια:

  1. Εδω και χρονια παραιτηθεις πράκτορας της CIA αποκάλυψε οτι ηταν στημένο απο την υπηρεσία του αλλα δεν το γνώριζαν τότε. Επισης το δδχαγης το αναγνώρισε στην αποφαση καραζιτς όπου ειπε οτι ο μιλοσεβιτς ηταν αθώος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε κ. Μαρούπα για τις -όπως πάντα- καίριες πληροφορίες που μας παρέχετε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!