Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ! ΞΥ-ΠΝΗ-ΣΤΕ... ΠΙΑ...




Την προσπάθεια, όπως αναφέρει τοπικό 'site', την συντονίζουν άνθρωποι του (πανίσχυρου) Τουρκικού Προξενείου...
Την στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση την τροπολογία για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αφού και οι 'Ανεξάρτητοι Έλληνες' του Πάνου Καμμένου αποφάσισαν πλέον να την ψηφίσουν, μετά την στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό τους, πολλοί σύλλογοι της μουσουλμανικής μειονότητος ετοιμάζουν ΗΔΗ αιτήσεις προς τα Πρωτοδικεία σε όλη την Θράκη και προκειμένου να μετονομαστούν σε «Τουρκικά».

Σχετική εικόνα


Σύμφωνα με πληροφορίες του 'evros-news.gr', από την στιγμή που όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη τροπολογία, θα έρθει στην Βουλή και θα ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αφού ο νόμος πλέον θα τους δίνει αυτό το δικαίωμα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Όλη αυτή την προσπάθεια, όπως αναφέρει το site, την συντονίζουν φυσικά άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου, που είναι γνωστό για την ανθελληνική του δράση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Μόλις λοιπόν η διάταξη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα αρχίσουν να κατατίθενται ομαδικές αιτήσεις και θα «ξεφυτρώνουν» στους τρεις νομούς, αλλά και στα Δωδεκάνησα, σε Κω και Ρόδο, σύλλογοι με την επωνυμία «Τουρκικός», ενώ μέχρι τώρα αυτό δεν συνέβαινε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η συνθήκη της Λωζάννης αναφέρεται βέβαια ξεκάθαρα σε μουσουλμανική μειονότητα, αλλά το επόμενο «βήμα» στον σχεδιασμό των Τούρκων, θα είναι να θέσουν θέμα αναγνωρίσεως πλέον τουρκικής μειονότητος στην Θράκη, την Ρόδο και την Κώ.

Σχετική εικόνα

[Πηγές:www.evros-news.gr, Πρώτο Θέμα
&
http://perimajestic.blogspot.gr/2017/09/blog-post_78.html]

-----------------------------------------------

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!
ΤΟ ΠΛΕΟΝ  Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο!
ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!

ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, "Σ Τ Ε Κ Ε Τ Α Ι" ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ "ΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! (Οι 3 είναι του 'τΣΙΡΙΖΑ'...)

ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ, ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Ο 'τΣΙΡΙΖΑ' ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ...
ΑΝ...

ΑΡΑ Ο mister Alexis, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ!

Κ Α Τ Α Ν Ο Η Τ Ο Ν;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!