Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τελεία & παύλα! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑ@@@ΑΣ! Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Παπανδρέου έδωσε βήμα στον ηγέτη του ...ψευδοκράτους Ακιντζί !!!!!!!!!!!!!

ΔΥΟ 'ΤΙΝΑ' ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Ή ΤΟ "ΠΑΙΝΤΙ" ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ 'ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ' ΛΟΓΩ
...ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, Ή ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ...

Προσωπική πρόσκληση να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου στον ηγέτη του ...ψευδοκράτους της Κύπρου, Μουσταφά Ακιντζί!!!

Δίνοντας έτσι στον ηγέτη των κατεχομένων βήμα προβολής στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, όπως αναφέρει το ιστολόγιο 'mignatiou.com'.

Σχετική εικόναΤην πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατιας Βορείας Κυπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα μάλιστα με τουρκοκυπριακές πηγές, ο κ. Ακιντζι μίλησε για το Κυπριακό και τα ...παγκόσμια προβλήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες, στο 'πάνελ' του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες, να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κράν Μοντανά της Ελβετίας...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


[Πηγή:http://dexiextrem.blogspot.gr/2017/09/blog-post_6507.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

 1. Είναι απλώς ένα ανθελληνικό κάθαρμα. Μισεί την Ελλάδα σαν εβραίος που είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ...Και πού να ήξερε ο (πανάσχετος στις λεπτομέρειες) κοσμάκης, την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία αυτής της οικογενείας, αρχής γενομένης απο τον λεγόμενο 'Γέρο'.
  Ένα θα πούμε. Ακόμα και το 'Παπανδρέου' ΔΕΝ είναι το πραγματικό τους όνομα.
  Ο πατέρας του 'Γέρου' ονομαζόταν Σ τ α υ ρ ό π ο υ λ ο ς !
  Το άλλαξε ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ο 'Γέρος' πρίν το 1910...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εάν δεν κάνω λάθος ο πατέρας του Γέρου ηταν παπάς και το όνομα του ηταν Ανδρέας λόγω αυτού Πάπα Ανδρέας Σταυρόπουλος επικράτησε το Παπανδρέου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!