Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 20 ΚΤΗΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.....





Είκοσι κτήνη, οι περισσότεροι «προσφυγάκια» από το Πακιστάν, καταδικάστηκαν στην Βρετανία για αποπλάνηση και σεξουαλική κακοποίηση πολλών νεαρών κοριτσιών σε διάστημα τουλάχιστον επτά ετών, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές.
Τα κτήνη διέπραξαν περισσότερα από 120 αδικήματα εις βάρος 15 νεαρών κοριτσιών στο Χάντερσφιλντ της βόρειας Αγγλίας. 
Οι 16 από αυτούς καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης από 5 μέχρι 18 έτη. 
Η ποινή των υπολοίπων θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα...

«Οι άνδρες αυτοί στόχευαν σκοπίμως τα ευάλωτα θύματά τους, τα αποπλανούσαν και τα εκμεταλλεύονταν για να ικανοποιούνται σεξουαλικά» είπε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας, Μάικλ Κουίν. 
«Κάποιες φορές χρησιμοποιούσαν απειλές και βία, ενώ τα ανάγκαζαν να καταναλώνουν αλκοόλ, ή ναρκωτικά», εξήγησε. 

«Ενδιαφέρονταν μόνο για τον εαυτό τους και θεωρούσαν τα κορίτσια αυτά αντικείμενα που μπορούσαν να χρησιμοποιούν και να κακοποιούν κατά βούληση», πρόσθεσε.

Οι κακοποιήσεις των κοριτσιών λάμβαναν χώρα σε αυτοκίνητα, σπίτια, πάρκινγκ και σε άλλα σημεία, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα. 
Τουλάχιστον ένα από τα θύματα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. 
Άλλο θύμα τους γέννησε το παιδί του βιαστή του, κάτι που αποδείχτηκε με εξέταση DNA, ενώ ένα άλλο κορίτσι που έμεινε έγκυος προχώρησε σε έκτρωση.

Τα ζώα, αποκαλούνταν με παρατσούκλια, όπως «Τέρας», «Δράκουλας» και «Νοσοκόμος», τα οποία χρησιμοποιούνταν και κατά την διάρκεια της δίκης. Μερικές φορές χρησιμοποιούσαν πλαστικές σακούλες ως προφυλακτικά και οδηγούσαν τα κορίτσια σε απομονωμένα σημεία για να προβούν στις αρρωστημένες πράξεις τους...

[Πηγή:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!