Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Προφητεία Αγίου Κοσμά: «Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς». – Αφορά τη διορία εξόδου μας από το Ευρώ;




 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όσοι μελετάτε τις προρρήσεις των Αγίων και των γερόντων μας είμαι βέβαιος ότι βλέπετε σιγά σιγά με τα τρέχοντα γεγονότα να δένει όλο το πάζλ! Απαραίτητη προϋπόθεση η καθημερινή παρακολούθηση των γεωπολιτικών άλλα και των Ελληνικών πολιτικών γεγονότων. Πρόκειται πραγματικά για εφημερίδες του μέλλοντος!
Συνδυάστε την συγκεκριμένη πρόρρηση με αυτήν ΕΔΩ και θα καταλάβετε πόσο τέλεια ‘’δένει’’ με το ‘’κεφάλαιο που θα κάνει πίσω’’ και θα πτωχεύσει η χώρα!
 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Image result for πατροκοσμασ


 

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είναι μία από τις πιο αξιοσέβαστες φιγούρες της Ορθοδοξίας, καθώς είχε προβλέψει με διορατικότητα πολλά από τα δεινά που βρήκαν την Ελλάδα. Ο Άγιος όμως δεν κράτησε τα μυστικά για τον εαυτό του. Τα μοιράστηκε μαζί μας, θέλοντας να μας προστατεύσει από το κακό. Να μας προφυλάξει. 

Μία από τις συγκλονιστικές προφητείες του Πατροκοσμά αφορούσε τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας και ένα…μυστικό:

«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς». (Νούμερο 70 ΕΔΩ)


Τα τελευταία γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την ερμηνεία της προφητείας αυτής, η οποία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πατρίδα μας. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως θα πραγματοποιηθεί κάποια επιθετική ενέργεια από την Τουρκία και η Ελλάδα θα το αντιληφθεί 3 μέρες αργότερα.

Όμως, ένας ιερέας, ο οποίος ήταν και πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου, έδωσε μία διαφορετική ερμηνεία:

«Θα μας δώσουν οι Ευρωπαίοι προθεσμία τριών ημερών, για να βγούμε από την Ε.Ε. ή από το Ευρώ. Αυτές οι τρεις μέρες, θα είναι το σήμα που θα λάβουν οι Τούρκοι για να κινηθούν επιθετικά εναντίον μας, θα είναι το μυστικό που θα μάθουν τρεις μέρες νωρίτερα».


Όμως, ακόμη κι αν επιτεθούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, ο Άγιος Κοσμάς είχε προφητεύσει πως θα ηττηθούν, καθώς είχε πει πως «οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους». 

1 σχόλιο:

  1. Και ΕΧΟΥΝ οι Τουρκομογγόλοι ΟΝΤΩΣ "τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους" ΚΑΙ θα πάθουν τέτοια ΣΥΜΦΟΡΑ απο τους Ρώσους, που ΔΕΝ θα έχει υπάρξει άλλοτε παρόμοιο προηγούμενο στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ!
    Επειδή οι Ρώσοι "τους το χρωστάνε" απο αιώνες και όχι τόσο για να υπερασπισθούν εμάς...
    (ΞΕΚΑΘΑΡΟ αυτό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!