Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΣΙΓΑ το ...καλτσόν παιδιά....



Σχετική εικόνα

Ενώ ο πρώτος και βασικός εταίρος της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Καλαϊτζίδη (Ρουβίκωνα), έδωσε τα ρέστα του στην 'Αμέρικα', προσφέροντας γη και ύδωρ και εισπράττοντας την αποθέωση από το αμερικανικό κατεστημένο, ο τρίτος εταίρος προσπαθεί να κρατήσει τα… μπόσικα του παραδοσιακού αριστερού αντιαμερικανισμού, για τα «πελατάκια» που γκρινιάζουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρουβίκωνας
Αποτέλεσμα εικόνας για Πάϊατ

Στα πλαίσια αυτά, κάποιοι Ρουβίκωνες, πέρασαν χθές Κυριακή με μηχανάκια έξω από την κατοικία του εν Αθήναις πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή,  mister Τζέφρυ Πάϊατ, και πέταξαν τρικάκια.

Εικονίδιο

























Τα ΜΜΕ, εμφανίζουν τούτο ως… «παράτολμο κατόρθωμα», για να ηρωοποιήσουν τις κότες του Ρουβίκωνα, με πομπώδεις τίτλους του τύπου: «Ντου του Ρουβίκωνα στην κατοικία του Αμερικανού Πρέσβη».

Βέβαια, στο κείμενο της «είδησης», το… ηρωϊκό «ντου στην κατοικία» γίνεται απλή… «παρέμβαση έξω από την κατοικία», αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια… τρύπα στο νερό.

Καθ΄ότι, η κατοικία του Αμερικανού πρεσβευτού βρίσκεται στο δρόμο πάνω απ’ την αμερικανική πρεσβεία (με το οίκημα να είναι κτισμένο στο βάθος ενός τεράστιου κήπου, απέχοντας πολύ από τον δρόμο), απ’ όπου περνάνε κάθε ημέρα εκατοντάδες χιλιάδες πεζοί και οδηγοί παντός είδους οχημάτων και οποιοσδήποτε εξ’ αυτών, μπορεί κάλλιστα να πετάξει τρικάκια, με οποιοδήποτε περιεχόμενο. 

ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
Που έγκειται, λοιπόν, ο… ηρωϊσμός της ενεργείας τους;

[Πηγή:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!