Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΣΑ - ΧΛΑ - ΜΑ - ΡΑ ! (Μπλιάχχχ...)

Εικονίδιο

Καλέ τι αηδία είναι τούτη εδώ; 
Τι αισθητικό  κ α κ ο ύ ρ γ η μ α; 
Τι πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως πεταμένοι;

Τι μητσοτακισμός, τι τεχνοπορδισμός, τι μποφιλιά, τι παπαριά, τι τσεκουριά κατά της αισθητικής και του καλού γούστου;

Και μιλάω φυσικά για το νέο "σήμα" της γαλάζιας πολιτικής συμμορίας, που δόξα τω καλώ Θεώ, μας προέκυψε σε ημέρες εθνικής καταθλίψεως και μακεδονικής καταισχύνης. 
Και κεί που είχε πέσει το πανελλήνιον στο βαζάκι με τα πικρά δάκρυα, μας έσκασε η νεοδημοκρατική μπούρδα και γελάνε οι πάντες.


Δηλαδή τέτοιο γέλιο, σε καλό να μας βγει. Μέχρι που ξεχάσανε και τις συντάξεις ο κοσμάκης και σπάει πλάκα στα καφενεία με την απίστευτη "κουλαμάρα" των γαλάζιων φιλελέδων.

Να δεις λοιπόν που ο κάπο ντι τούτι κάπι των γαλάζιων συμμοριών, ζήλεψε από εκείνον τον ανεκδιήγητο δήμαρχο Φαλήρου και ανέθεσε 

το "σήμα της πολιτικής συμμορίας" στο ίδιο

 καλλιτεχνόπουλο που είχε διαπράξει και το κακούργημα

 του "φύλαξ", στο Φάληρο.


Θυμάστε, ασφαλώς...
Εκείνο το κόκκινο σκουλήκι, που το έπαιζε φύλακας άγγελος των φαληριωτών. Και που το κατέβασαν έντρομοι οι Φαληριώτες, προτού αλέκτωρ φωνήσαι δις.

Αντε με το καλο, να βρεθουν και πεντε λογικοι ανθρωποι στη άλλοτε συντηρητικη παραταξη, να κατεβασουν και δαυτο. 
Μαζι με τον εμπνευστη του...

Και μεταξύ μας τώρα ρε παιδιά, τόση κακογουστιά αλλά και τόση ασχετωσύνη, περί της βαθύτερης συλλογικής λειτουργίας του εναπομείναντος ελληνισμού, καταντάει ύποπτη.
Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν τα γαλάζια φρικιά;
Ότι είναι μοδέρνοι; Ότι σκαμπάζουν από αφηρημένη τέχνη, που λέει ο λόγος να 'ούμ; Ή μήπως ότι, αν οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες είναι μια φορά κακόγουστοι, μεταναστολάγνοι, ισλαμόκαυλοι, ριζοκλάστες και παραδοσιοφόνοι, αυτοί, οι γαλάζιοι συμμορίτες, είναι δέκα φορές χειρότεροι;

Καθ΄ότι και από άποψη προπαγάνδας να το δεις, αυτή η νεοφιλελεύθερη μπούρδα, μάλλον διώχνει τον κοσμάκη, παρά φέρνει νέους οπαδούς.
Εξόν και αν ο βαθύτερος στόχος τους, είναι να καταδείξουν στους αφελείς που τους ψηφίζουν, ότι έτσι και πάρουν τη εξουσία, θα κάμουν γενικώς τον κινέζο. Και θα περάσουν ότι δεν πρόκαμε να περάσει η κόκκινη συμμορία, για να ολοκληρώσουν τη γενοκτονία των Ελλήνων.
Γι αυτό και τα γαλάζια φρικιά πλασάρουνε σήμερα στον ελληνόφωνο μκροαστό, ένα κάτι τις σαν κινέζικο τάγκραμ για σύμβολο τους, και οι νοούντες ας νοήσουν...
Απ' τη άλλη, βάνεις κάτω όσον νου σου έχει απομείνει και λες...
Δεν μπορεί ρε πούστη μου... Τόσοι γαλάζιοι εγκέφαλοι, τόσα think tanks, τόσοι μηχανικοί ελέγχου του νου, τόσα παπαγαλάκια, τόσοι προπαγανδόροι, τόσες πολιτικές [και μη] τσούλες, τόσοι ψυχολόγοι και τόσοι κοινωνιολόγοι και τόσες σίες και τόση cia, κυκλοφορεί πέριξ της γαλάζιας πολιτικής συμμορίας, δεν βρέθηκε ένας λογικός άνθρωπος να βγει να πετάξει στον Αρχηγό...

- Τι μπούρδα είν' αυτή ρε Πρόεδρε; Θα γελάνε μαζί μας μέχρι και οι καλφαγιάννηδες της ΕΡΤ;
Ο κύριος Γιάννης Λοβέρδος, παραδείγματος χάριν...
Ο γαλάζιος άνθρωπος με το πιο σοβαρό μούσι της ελληνόφωνης τηλεόρασης.
Τι κάμει;
Δεν βλέπει τα χάλια;
Η κ. Παπακώστα, έστω...
Δεν πονάει την πρώην της; [Παράταξη εννοώ] 
Κι άλλοι... Κι άλλοι...

Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι από ολόκληρη συντηρητική παράταξη, δεν έχει απομείνει πλέον ούτε ίχνος σοβαρότητος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ελληνική δεξιά μητσοτακοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε αποδέχεται αισθητικά, λογικά, προπαγανδιστικά, πολιτικά, ψυχολογικά, κοινωνιολογικά και όλα τα εις -ικά, μια τόσο κραυγαλέα μπούρδα, που αρμόζει μοναχά σε νεοφιλελεύθερα φρικιά, τύπου Μπουτάρη [και χειρότερα]

Τι διάολο;
Η συντηρητική παράταξη εχει πίσω της και έναν Μαλεβίτση, έναν Κανελλόπουλο, έναν Κωνσταντίνο Τσάτσο, έναν Γιώργο Σεφέρη.
Είναι δυνατόν να κατάντησε ο περίγελως των Πολάκηδων;
Κι όμως-κι όμως...
Αν το καλοσκεφθείτε αδέρφια όλα όσα συμπύκνωναν την έννοια και τη δυναμική του συντηρητισμού [ως πολιτικό και βιωματικό πρόταγμα] στην Ελλάδα, έχουν προ πολλού εγκαταλείψει το λαϊκίστικο τσίρκο της λεγόμενης "συντηρητικής παράταξης".

Ο μετρημένος άνθρωπος, ο Ίστωρ, ο ισορροπημένος, ο "καλός κ' αγαθός" με την αρχαία σημασία του όρου, σήμερις ή ιδιωτεύει ή έχει στραφεί σε άλλες μαζικές πολιτικές εκφράσεις, ενίοτε και ακραίες...
Η λεγόμενη "δεξιά" εκπροσωπεί πλέον τον λούμπεν πνευματικά και γνωστικά μεγαλοτυχοδιώχτη, τον αγροίκο κομπινοεπιχειρηματία, τον πονηρό αλβανέλληνα, τον "εγώ ελπίζω να τη βολέψω", που τα κονόμησε χοντρά στο εμπόριο και στο παραεμπόριο κι από το Περιστέρι ή τη Νίκαια, μετακόμισε στην Εκάλη.

Η γαλάζια συμμορία των μητσομπακογιανναίων, απευθύνεται αποκλειστικά στις μάζες των καταφερνάκηδων και των κουτσαβάκηδων της αρπαχτής, που ψηφίζουν ένα κόμμα επειδή πιστεύουν ότι θα τους μειώσει τους φόρους και θα διορίσει τα δικά τους παιδιά.
Ε λοιπόν, ναι... Κάτι τέτοια ποντίκια της ελληνόφωνης κοινωνίας, κάτι αρουραίους που κόβουν μίζες παντού όπου υπάρχει τελωνείο, πολεοδομία κι εφορία, κάτι οχιές του στυλ "ξέρεις ποιος είμ' εγώ, ρε;", που κλειδώνουν πόρτες και παράθυρα στο αυτοκίνητο όταν περνάνε απο μεταναστοκρατούμενες περιοχές, αλλά το παίζουν φιλανθρωπιστές και αλληλέγγυοι, επειδή πληρώνουν τα μισά λεφτά στον Αλβανό εργάτη και στον Πακιστανό κηπουρό, κάτι τέτοιους ευρωφονιάδες, ασφαλως και τους εκπροσωπεί επάξια η οικογένεια μητσοτάκη.
Και είμαι βέβαιος ότι σ' αυτό ακριβώς το κοινό, μπορεί και να αρέσει η μεταμοντέρνα μπούρδα, που αποκαλούν "σήμα" τους, τα γαλάζια φρικιά.
Αλλά σε τέτοιο κοινό και την κου@άδα του κ. Μπακογιάννη να μοστράριζαν για σήμα κατατεθέν, το ίδιο θα τους έκανε.

Γι αυτό σας λέγω ρε Ελληνακια...
Μην κατηγορείτε τη μοντέρνα τέχνη για τις αισθητικές αγριότητες των πάσης φύσεως πολιτικών μαφιόζων, που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη γενοκτονία των Ελλήνων.

Τι να καταλάβουν τώρα αυτοί και οι κολαούζοι τους, που περιμένουν πως και πως στην ουρά, για να καρπωθούν οι ίδιοι τα επιδόματα, που σήμερα οι κόκκινοι συμμορίτες μοιράζουν στους άνεργους και στους λαθρομετανάστες.
Για όλη αυτή την ανθρώπινη παρακμή, για όλους αυτούς που καμώνονται ότι έχουν και ιδεολογία [έτσι αποκαλούν τη βουλιμία του "άρπαξε να φας και κλέψε να 'χεις"] ούτε αισθητική υφίσταται, ούτε νόημα, ούτε αρμονία, ούτε τιποτα.
Ο κόσμος τους είναι διαλυμένος και διασκορπισμένος σε καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες, σε κομπίνες με τον κρατικό μηχανισμό, σε σαμπάνιες στον Ρέμο και σε χλιδάτα γαμίσια με πουτάνες των 1000 ευρώ η βραδιά.
Για όλα αυτά τα ευρωφρικιά της ανθρώπινης συνθήκης, η γαλάζια μπούρδα των χύμα τριγώνων και της τάχα μου μοδέρνας αφαίρεσης [κάτι δηλαδή σαν της κατσίκας των κώλο] αποτελεί σαν να λέμε: "έργο τέχνης".
Άλλωστε, όταν πλερώνουν τα εκατομμύρια για να αγοράσουν πίνακες και τεχνουργήματα στις μοδάτες γκαλερί του Λονδίνου, δεν το κάμουν από αγάπη προς την τέχνη αλλά αποκλειστικά επειδή έτσι τους συμβουλεύουν οι τεχνοκριτικοί τους, για να επενδύσουν τα πρόστυχα κέρδη τους.

Τέτοιος εφιάλτης που είναι η ψυχή τους, το ίδιο εφιαλτική είναι και η αισθητική τους...
Να σε ποιους φαίνεται οτι απευθυνεται η γαλαζια αηδία.
Ίσως και εν αγνοία του αρχηγού της!
Γιατί, να είσαστε βέβαιοι, ότι πιο πολύ σκαμπάζει από τέχνη η κυρία Πατούλη [γνωστή στο πανελλήνιον για το απερίγραπτο κιτσαριό του σπιτιού της] παρά ο κάπο ντι τούτι κάπι της φαμίλιας μητσοτάκη.
Οπότε ο πάσα ένας πονηρός μπορεί να τον δουλεύει ατελείωτα, πλασάροντας του πονήματα μπογιατζήδων, για αυθεντικούς "πικάσους", που λέει ο λόγος να 'ουμ'....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!