Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Δημήτρη Καμμένε, εἶσαι Τέκτονας (διαδικτυακός);


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Και βέβαια είναι! Χρησιμοποίησε το ιστολόγιο ΟΛΥΜΠΙΑ για να προβληθεί μέσα από αυτό και να αποκτήσει ψηφοφόρους. Έγραφε πατριωτικά άρθρα και σχολιασμούς, με το ψευδώνυμο ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και έβριζε, όπως οι περισσότεροι, τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2015…. Γιατί μετά εξελέγη βουλευτής με τους ΑΝΕΛ και άλλαξε απόψεις…. Ψήφισε το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, όλους τους ανθελληνικούς και αντιχριστιανικούς νόμους, συμμετέσχε στην πολιτειακή ανωμαλία της αναστροφής του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος από ΟΧΙ σε ΝΑΙ, ψήφισε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών κατά της Μακεδονίας μας και μόλις κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να ξαναμπούν οι ΑΝΕΛ στην βουλή έκανε τον… σταυρό του (!!!!!!!) δημοσίως μέσα στην βουλή και μας ανακοίνωσε ότι φεύγει από τους ΑΝΕΛ και κάνει κόμμα!!!!! Φυσικά συμμετείχε στον εξισλαμισμό της χώρας με την είσοδο από το 2015 άνω των 3 εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην χώρα, αλλά, εν τάξει βρε αδελφέ, είναι … χριστιανός!!!!!!  Δήλωσε μάλιστα στο ραδιόφωνο του «Φράγκα», ότι δεν χρειαζόταν λεφτά για να κάνει κόμμα, γιατί τον έφταναν οι οικονομίες από τις αποδοχές του κι εμείς που ακούγαμε πέσαμε σε άλλο κόμμα από την διαστημική βλακεία του, όπου θα χρειαστούν 45 δάσκαλοι και 60 μαθητάδες για να μας κάνουν καλά!!!!!!!! Άντε ξαναψηφίστε τον αν σας  βαστάει!!!!!


Μασόνος (διαδικτυακός) ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος 

Δημήτρη Καμμένε, είσαι Τεκτονόφιλος;;; 

Και θες την ψήφο των ΕΛΛΗΝΩΝ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ μας για την τεκτονική στοά, «πέσαμε» πάνω σε μεγάλες εκπλήξεις!


Το γεγονός ότι οι Μασόνοι απέκτησαν και παρουσία στο διαδίκτυο, επιχειρώντας να προσελκύσουν «οπαδούς», δεν περνά απαρατήρητο έτσι και αλλιώς!


Πόσο μάλλον όταν συναντάς στους διαδικτυακούς φίλους των Μασόνων, τον υπέρμαχο της πατρίδας, των αξιών και των ιδανικών της Ελλάδας, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Καμμένο!

5B6DF184-3C4D-4DDF-812A-ADF69521477B


Γνωρίζαμε βέβαια αυτό που όλοι οι Έλληνες λένε, ότι πολλοί εκ των Βουλευτών μας ανήκουν σε στοές κλπ οργανώσεις, αλλά ότι θα βρίσκαμε τον μαχητή ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, μεταξύ των Ελλήνων Μασόνων, δεν το περιμέναμε!

A6FD2232-23C2-4D18-BCF2-638BA9661E2F


Εδώ φαίνεται το προφίλ του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος έχει πατήσει Like (είναι φίλος) με τη σελίδα «Τεκτονισμός»


Το τι σημαίνει να είσαι Μασόνος (τέκτονας) ή φιλικά προσκείμενός τους, το γνωρίζουμε οι περισσότεροι.


Αν βέβαια αυτό αποτελεί ασυμβίβαστο ή όχι με το να είσαι εκλεγμένος Βουλευτής ή Αντιπρόεδρος της Βουλής, είναι άλλο μεγάλο ζήτημα, που κάποια στιγμή θα πρέπει να απασχολήσει το πολύπαθο δημοκρατικό μας πολίτευμα.


ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΕΝΔΟΞΕΣ» ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ «Πόρτα-Πόρτα»* ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:

34C70C44-0AD3-451A-8113-66A4BA8AD164 

9819160F-2090-408D-AD15-A8CD0697448F 

052FEE57-7A6F-4A6E-9FE3-4345B0A3B5BE

*Πρόκειται για το διαδικτυακό παρατσούκλι του νυν Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β Πειραιά Δημήτρη Καμμένου


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!