Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά… Σουηδικό ντοκιμαντέρ που ξεβρ@κωνει τους Εβραίους (ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI)


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πίσω από κάθε συμφορά της ανθρωπότητας τους τελευταίους δυο αιώνες τουλάχιστον, είναι εβραίοι, οι Χαζάροι, οι Τραπεζίτες. Θα επανέλθουμε αναλυτικά στο θέμα. Το βίντεο αφορά τη λαθρομετανάστευση σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ

Γράφει η Μάνια Πάλλη 

Σύμφωνα με την Εβραϊκή Γενεαλογική Κοινότητα του Michigan! 

Δηλαδή η πληροφορία για την προέλευση του ονόματος του παππού της Μέρκελ προέρχεται απο τους ίδιους τους Εβραίους που ασχολούνται με την προέλευση των ονομάτων τους και τα γενεαλογικά δένδρα! 

Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth: 

«Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό».

 Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους New York Times…

Αφιερωμένο στους απανταχού «αριστερο-προοδευτικούς» λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης. 

Στην πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές σκάβουμε τον λάκο μας…. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! 

master-lista

 

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!