Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

«Αν μπει πελάτης από Συρία, Ιράν, Αφγανιστάν… Ξύλο!

ΚΑΡΑ - ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ MADE IN TURKEY !!!


Αφίσσα ¨Πελάτες από Αφγανιστάν, Ιράν και Συρία δεν μπαίνουν σε αυτό το μαγαζί¨ από έμπορο στον Ντένιζλι!

Έμπορος που πουλά 'τόστ' στην περιοχή Τσινάρ της επαρχίας Μερκέζεφέντι του Ντένιζλι, ανήρτησε στην τζαμαρία του μαγαζιού αφίσσα που λέει, πως ¨Πελάτες από Αφγανιστάν, Ιράν και Συρία δεν μπαίνουν σε αυτό το μαγαζί, δεν μπορούν να αγοράσουν και αν μπούνε θα φάνε ξύλο¨.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Εβρενσέλ, η φωτογραφία από το μαγαζί κοινοποιήθηκε από μετανάστη. Το άτομο αυτό του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε ανέφερε πως ¨Ο ρατσισμός και τα ρατσιστικά γεγονότα στο Ντένιζλι έχουν κλιμακωθεί¨ ενώ ανέφερε πως ¨παρόμοιες εικόνες συναντά κανείς σε Σαράικιόι, Καρσιγιακά και Καλέ, όπως και στο κέντρο της πόλης.

​Την περασμένη Παρασκευή μετά από περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενός παιδιού στο Καλέ, υπήρξαν αντιδράσεις που έφτασαν να στοχεύσουν όλους τους πρόσφυγες από Συρία. Η νομαρχία τότε απομάκρυνε εκτός νομού 100 πρόσφυγες.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201810161035682484-denizli-esnafi-suriye-afgan-iran-musteri/?utm_source=https://t.co/wnucvce8Ab&utm_medium=short_url&utm_content=jMBs&utm_campaign=URL_shortening

16/10/2018

Σχ: Σε νεότερη είδηση είδαμε πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού συνελήφθη για ¨πρόκληση μίσους¨.

Πηγή:TourkikaNea

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!