Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΤΗΝ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ, Ε; ΓΙΑΤΙ;



Διαδηλωτές διέκοψαν την εμφάνιση του «γερόλυκου» της παγκοσμιοποιητικής εξωτερικής πολιτικής, Χένρι Κίσσινγκερ, στο 'NYU business school' στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.




Φοιτητής ξεκίνησε να κατηγορεί τον «αγαπητό Χένρι», για την ανάμειξή τους σε «βρώμικους πολέμους», όπως αυτός του Βιετνάμ.

Μια άλλη φοιτήτρια άρχιζε να φωνάζει πως «έχει αίμα στα χέρια του», αναφερόμενη στα γεγονότα της Χιλής και στην ανατροπή του Χιλιανού προέδρου S.Allende.

Διαδηλωτές υπήρχαν και έξω από το κτίριο.




Comrades at NYU disrupting Henry Kissinger’s talk at the Stern School of Business.



 https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/skoyra-ta-vrike-o-kisingker-diadilotes-mpikan-sto-ktirio-poy-emfanistike-deite-to-vinteo/

1 σχόλιο:

  1. Αν ήταν δυνατόν να αναστηθούν ταυτόχρονα για 2 ώρες τα θύματα του Κίσσινγκερ προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον του σε ένα γεωγραφικό σημείο, θα εκτροχιαζόταν ο πλανήτης Γη και θα εκτοξεύετο πέραν του ηλιακού συστήματος από το ασύμμετρο βάρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!