Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Υποψ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Κουριαννίδης: Ποιόν ΕΡΩΤΗΣΕ ο Μπουτάρης για τους «καλεσμένους» του;





Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης, με αφορμή την κατάληψη του κέντρου της Θεσσαλονίκης από εκατοντάδες λαθρομετανάστες έκανε την εξής δήλωση:

«Η ανομία κυριαρχεί πλέον σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Η πρόσφατη κατάληψη του άξονος της πλατείας και της οδού Αριστοτέλους, από εκατοντάδες λαθρομετανάστες, που γνωστές 'ΜΚΟ' τους μετέφεραν χρησιμοποιώντας τους εκβιαστικά ως ανθρώπινα δόρατα για την υλοποίηση των άνομων επιδιώξεών τους, αποτελεί μία χαρακτηριστική περίπτωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες στην Πλ.Αριστοτέλους

Το τραγικό είναι, ότι η κατάσταση αυτή νομιμοποιείται από ανεκδιήγητες δηλώσεις δημοσίων προσώπων, όπως αυτές του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος δήλωσε πως οι άνθρωποι αυτοί είναι ...ευπρόσδεκτοι! 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες στην Πλ.Αριστοτέλους

Φυσικά ο δήμαρχος δεν ερώτησε τους δημότες του, που βιώνουν έντονα την καθημερινή ανασφάλεια, αν τους θεωρούν κι αυτοί ευπρόσδεκτους. 
Ούτε τους καταστηματάρχες που πλήττονται από το παραεμπόριο και τις μικροκλοπές. 
Ούτε τους επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου για την εικόνα που αυτό παρουσιάζει και τις επιπτώσεις στις επιχειρήσεις τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες στην Πλ.Αριστοτέλους

Ούτε τους δημάρχους των περιμετρικών της Θεσσαλονίκης Δήμων, όπου εδρεύουν τα πολλά 'hot-spot' της περιοχής και όπου θα οδηγηθούν τελικά και οι νεοαφιχθέντες προσκεκλημένοι του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες στην Πλ.Αριστοτέλους

Όταν σε λίγους μήνες ερωτήσει όλους αυτούς, αν θα τον ξαναεμπιστευθούν, ας μην εκπλαγεί από την απάντησή τους».

https://hellas-now.com/ypops-dimarchos-thessalonikis-g-koyriannidis-poion-rotise-o-mpoytaris-gia-toys-kalesmenoys-toy/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!