Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ο Κων/νος Πλεύρης για την Δημαρχία των Αθηνών!


Σχετική εικόνα

«Παρών» στις δημοτικές εκλογές του 2019 δήλωσε ο «Ιδεολογικός Καθοδηγητής» της Δεξιάς, Κωνσταντίνος Πλεύρης. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο «δάσκαλος», θα στηρίξει την προσπάθεια επιστημόνων και τεχνοκρατών που έχουν μελετήσει την περίπτωση της Αθήνας εξονυχιστικά, βγαίνοντας μπροστά, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας....
Αποτέλεσμα εικόνας για κων.πλευρησ

Από τα πρώτα που υπόσχεται η νέα αυτή η κίνηση, της οποίας την ονομασία θα μάθουμε σύντομα, είναι η πλήρης  κ α τ ά ρ γ η σ η   των δημοτικών τελών, η δημιουργία δημοτικής τηλεόρασης, η προσπάθεια για καλυτέρευση βιοτικού επιπέδου των Αθηναίων μέσω εξάλειψης συνθηκών τύπου Πεδίου του Άρεως και της «Α φ ρ ι κ α ν ο π ο ί η σ η ς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά των περιοχών, όπως Ομόνοια, Κυψέλη, Βάθη κλπ. 

Ύστερα απο σύμφωνη γνώμη όλων των συντελεστών του "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" αποφάσισαν την απεριόριστη στήριξη του υποψήφιου Δήμαρχου για τον Δήμο της Αθήνας του γνωστού πατριώτη Έλληνα κ. Κων/νου Πλεύρη, με σκοπό την αντιμετώπιση των Αθηναϊκών προβλημάτων σε άξια δημιουργικά πατριωτικά χέρια. 

Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για το καλό όλων όσων κατοικούν την ταλαίπωρη πρωτεύουσα της Ελλάδος που τείνει να γίνει ισλαμική επαρχία υπο μουσουλμανική κατοχή.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/10/blog-post_915.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!! Θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσομε και εμείς κάποιον "Σαλβίνι";;;
    Ας μας αποδείξει ο κος Πλεύρης την αξία του και τις ικανότητές του. Θα χρειαστεί και τη συνεργασία των δημοτών. Θα πρέπει να μάθει ο απλός ψηφοφόρος να πολεμά και να αγωνίζεται γιά τη βελτίωση της καθημερινότητάς του. Είθισται, ο νεοέλλην να ψηφίζει κάποιον γιά να του βγάζει αυτός τα κάστανα από τη φωτιά. 'Εχει και εκείνος μεγάλο μερίδιο της ευθύνης στην κατάντια της πόλης όπου διαμένει αλλά και κατ' επέκταση της χώρας του. Οφείλει να γίνει ενεργό μέλος της κοινωνίας και όχι παθητικό ρίχνοντας τα φταιξίματα και τα λάθη στους άλλους. Αυτά τέλος! Από δω και μπρος έχει δουλειά.
    Ο κος Πλεύρης δεν νομίζω να δήλωσε πουθενά ότι είναι "ημίθεος", αλλά ούτε και ότι θα κρατά το μαγικό ραβδάκι...

    Καλή επιτυχία στο έργο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες οι καβάτζες της μασονίας στην πίστα!!!!! Ω ρε πατριώτες… θα σκίσουμε πάλι!!!!

    Go back Merkel !!!! Ξανα... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!