Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ…Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Καθώς ξεκίνησε  ήδη να γίνεται η συζήτηση για τα 12 μίλια της αιγιαλίτιδας ζώνης (δείτε ΕΔΩ) , ας δούμε άλλη μια πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου που σχετίζεται με τα ''εξαμίλια'' (ΕΔΩ) του Πατροκοσμά. Σας συνιστώ επίσης να μελετάτε συχνά το άρθρο μας που αφορά την σύγκλιση των γεωπολιτικών γεγονότων με τις προφητείες τις ορθοδοξίας μας ΕΔΩ και το οποίο θα ανανεώνεται συχνά καθώς προχωρούν τα γεγονότα.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Image result for ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, `Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 
''Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα διπλωματικό επεισόδιο στήν Θράκη''

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ…

«Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη;
Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !
Αυτό κρατήστε το, γιατί είναι απο σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»


ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: 
ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ) ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 98.000 ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 3.000 ΑΛΕΒΙΤΕΣ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΙΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ (ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ!
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΡΑΑΤ ΜΠΑΝΚ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 2,5% ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ 15%. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ.
ΑΚΟΜΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. (ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, Π.Χ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ).
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ «ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ» ΚΑΙ «ΑΔΕΛΦΙΑ». ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΗΣ (Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΠΑΡΙΣ ΚΑΛΚΑΒΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ) ΕΦΕΡΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, οι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.
Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης. Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ Αχμέτ.
Το έπραξες και παλιότερα. Πάλι μπορείς να το κάνεις. Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!
Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία «Τούρκος» και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο».
ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ «ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ»;
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ militaire.gr (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΗ), AΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«Το ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως παρέχει ο ζάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά για κάθε παιδί που εγκαταλείπει το ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο*.
Το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής δίνει 1000 ευρώ ετησίως για κάθε κεφάλι ανήλικου κοριτσιού που θα φορά την παραδοσιακή τούρκικη μαντίλα*.
Το παιδιά των πομάκων, που δεν έχουν σχέση με την τούρκικη κουλτούρα και γλώσσα, υποχρεώνονται, από την πρώτη δημοτικού, να μάθουν τρεις γλώσσες!! Γιατί θα πρέπει τα πομακόπουλα να μαθαίνουν τούρκικα;
Τα στελέχη του ακραίου μουσουλμανικού – εθνικιστικού κόμματος DEB και ο πρόεδρος του Αλή Τσαβούς, επισκέπτονται τα χωριά της Θράκης, αλλά και της Ρόδου και της Κω και κηρύσσουν τον αλυτρωτισμό και το μίσος κατά των ελλήνων, προβάλλοντας το αίτημα της αυτονομίας της Θράκης.
Το απεχθές πρόσωπο της τουρκικής προπαγάνδας ,γνωρίζουν πολύ καλά οι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι οι Πομάκοι, που κατοικούν κυρίως στα ορεινά χωρία του νομού Ξάνθης. Με εκβιασμούς, προπηλακισμούς, ξυλοδαρμούς, και άλλες μεθόδους, όπως ο χρηματισμός, υποχρεώνουν πολλούς Πομάκους να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι.»
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
» Ο στόχος της Τουρκίας είναι: Τουρκοποίηση του συνόλου του μουσουλμανικού πληθυσμού, δημιουργία θρακικού ζητήματος ( καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως του αυτοπροσδιορισμού), αίτημα για συνδιοίκηση, ανεξαρτητοποίηση ή αυτονομία (κατά το πρότυπο του Κοσσόβου) και τελικά προσάρτηση στην «μητέρα Πατρίδα (Τουρκία). Πως θα γίνει αυτό; Καταρχήν ειρηνικά μέσω δημοψηφισμάτων. Και ποιοι θα αποτελέσουν την κρίσιμη μάζα για την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της Θράκης. Οι τουρκογενείς έλληνες πολίτες, που θα έχουν αποκτήσει γη και ακίνητα και οι ηγέτες τους, θα είναι μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Δήμαρχοι και εκλεγμένοι εκπρόσωποι στα Δημοτικά και περιφερειακά Συμβούλια.
https://www.militaire.gr/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7/
ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΙΖΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«Είναι αναγκαίο για την Τουρκία να περικυκλώσει την περιοχή των Βαλκανίων, χρησιμοποιώντας της μουσουλμανικές χώρες και μειονότητες» ώστε να δημιουργηθεί ένα «μουσουλμανικό τόξο»
(ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ).
ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΖΑΛ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς». ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ «ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ».
ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ:
1) ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
2) Η ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ (ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ / ΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ).
3) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (CASUS BELLI). (ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ!)
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ!
* ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (ΒΛ. ΜΑΝΤΙΛΑ), ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!
ΥΓ. ΕΙΚΑΖΩ, ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ, ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!