Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Όσοι ΔΕΝ τα δηλώσουν τους περιμένουν οι… φ ο ύ ρ ν ο ι !

ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ & ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, MADE IN SYRIZA!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζητιάνος

Όταν η Γερμανία προσάρτησε (σχέδιο 'Άνσλους') την Αυστρία, επέβαλλε την καταμέτρηση όλων των περιουσιακών στοιχείων των Εβραίων, στα πλαίσια της πολιτικής της «Αρειοποίησης» που είχε ξεκινήσει το 1937.

Οι δύστυχοι υποχρεώθηκαν να καταγράψουν τα πάντα, όλα όσα είχαν στην ιδιοκτησία τους: έργα τέχνης, κοσμήματα, οικόπεδα, ακίνητα, μετοχές κ.ο.κ.

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Είναι ήδη έτοιμη από την Α.Α.Δ.Ε. που ελέγχεται από τους δανειστές της χώρας, η εφαρμογή του ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής της κινητής και ακίνητης περιουσίας φυσικών και νομικών προσώπων: το περιουσιολόγιο δηλαδή.

Αποτέλεσμα εικόνας για πνιγμένος απο χρέη

Στα πλαίσια αυτά, περισσότεροι από 8.500.000 Έλληνες θα κληθούν σύντομα να δηλώσουν όλα τα ακίνητα και κινητά τους περιουσιακά στοιχεία, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας – ακόμη και τα μετρητά χρήματα που έχουν στα σπίτια τους μέχρι το τελευταίο Σεντ, τα έργα τέχνης, τα κοσμήματα κ.ο.κ. 

Οι φορολογούμενοι που δεν θα δηλώσουν κάποιο περιουσιακό τους στοιχείο θα κινδυνεύουν µε αυστηρές κυρώσεις – οι οποίες προβλέπουν ακόμη και δήμευση της περιουσίας τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζητιάνος

Εκτός αυτού, εκείνοι που τελικά δεν θα δραπετεύσουν στο εξωτερικό για να αποφύγουν το «πογκρόμ» (ουσιαστικά είναι όλοι οι Έλληνες υπό διωγμό, ενώ ο πληθυσμός συνεχώς ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ από την ΑΥΞΗΣΗ των θανάτων, την ΠΤΩΣΗ των γεννήσεων και την  μ ε τ α ν ά σ τ ε υ σ η  – παράλληλα αλλοιώνεται από τη μαζική είσοδο ξένων μεταναστών), θα πρέπει να δηλώνουν τις μεταβολές στα περιουσιακά τους στοιχεία, όταν αυτές συμβαίνουν και όχι μία φορά ετήσια, όπως συνηθίζεται παντού – γεγονός που σημαίνει πως όταν αγοράζουν ή πουλούν κάτι, θα είναι υποχρεωμένοι μέσα σε ένα μήνα να υποβάλλουν δήλωση τροποποίησης, ενημερώνοντας ΑΜΕΣΑ τις φορολογικές αρχές.

http://ixnos.blogspot.com/2018/10/blog-post_29.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα μας επέβαλαν οι ναζί να δηλώσουμε τα πάντα όλα;
    Μας άρπαξαν τα σπίτια μας; Μας άρπαξαν τα χωράφια μας;

    ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ! Δυστυχώς για την σοβιετική προπαγάνδα ακόμα ζούμε όσοι ξέρουμε πως όλα αυτά είναι παραμύθια.
    Που όμως πραγματικά επέβαλαν ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ;
    ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ!
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΛΕΝΙΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ!
    ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ , ΖΗΤΗΣΤΕ ...ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ (ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτίστως ευχαριστούμε για την κατάθεση της γνώμης και των θέσεών σας.
      Κατά δεύτερο λόγο, δεν πρέπει να είστε τακτικός αναγνώστης, αφού είναι μακρυά απο εμάς, απο το ξεκίνημά μας, ο όποιος αποπροσανατολισμός, πόσω μάλλον "υπέρ' της αριστεράς!
      Άλλως τε, άπειρες φορές τα δύο άκρα, δεν μπορεί να συναντώνται;
      Είτε σε θεωρίες, είτε - αποδεικνύεται ιστορικώς - σε πρακτικές;

      Διαγραφή
  2. «Είναι ολοφάνερο ότι οι Λευκοφρουροί προετοιμάζουν εξέγερση στο Νίζνι-Νόβγκοροντ», τηλεγραφούσε ο Λένιν στις 9 Αυγούστου 1918, στον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του σοβιέτ της εν λόγω πόλεως, ο οποίος τον είχε πληροφορήσει για επεισόδια αναφορικά με τους αγρότες που διαμαρτύρονταν για τις επιτάξεις. «Πρέπει να σχηματίσετε αμέσως μια δικτατορική “τρόικα” (εσείς ο ίδιος, ο Μαρκίν κι ένας ακόμη), να εφαρμόσετε πάραυτα τη μαζική τρομοκρατία, να τουφεκίσετε ή να εκτοπίσετε τις εκατοντάδες πόρνες που μεθάνε τους στρατιώτες μας, όλους τους πρώην αξιωματικούς, κλπ. Μη χάνετε ούτε λεπτό... Πρέπει να δράσετε αποφασιστικά: με μαζικές διώξεις. Εκτέλεση για όσους μεταφέρουν όπλα. Μαζικές εκτοπίσεις μενσεβίκων και άλλων ύποπτων στοιχείων»43. Την επομένη, 10 Αυγούστου, ο Λένιν έστειλε ένα άλλο τηλεγράφημα στο ίδιο ύφος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Πέντζα:

    «Σύντροφοι! Η εξέγερση των κουλάκων στις πέντε επαρχίες σας πρέπει να συντρίβει αμείλικτα. Το απαιτούν τα συμφέροντα ολόκληρης της επανάστασης, γιατί παντού έχει αρχίσει ο “τελικός αγώνας” κατά των κουλάκων. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. 1. Κρεμάστε (και λέω, κρεμάστε έτσι ώστε οι άνθρωποι να τους βλέπουν) όχι λιγότερους από 100 κουλάκους, γνωστούς πλούσιους, που πίνουν το αίμα του λαού. 2. Δημοσιεύστε τα ονόματα τους. 3. Αρπάξτε όλο τους το βιός. 4. Προσδιορίστε τους ομήρους όπως σας υποδείξαμε με το χτεσινό μας τηλεγράφημα. Κάντε το με τέτοιο τρόπο ώστε σε εκατοντάδες χωριά στην περιφέρεια οι άνθρωποι να βλέπουν, να τρέμουν, να μαθαίνουν και να λένε: σκοτώνουν και θα εξακολουθήσουν να σκοτώνουν τους κουλάκους τους διψασμένους για αίμα. Τηλεγραφήστε ότι έχετε λάβει τις οδηγίες σωστά και ότι τις εκτελέσατε δεόντως. Δικός σας, Λένιν.
    Υ.Γ. Βρείτε πιο σκληρούς άντρες»44.

    ...Σε όλο τον Αύγουστο του 1918, δηλαδή πριν την «επίσημη» εξαπόλυση της Κόκκινης Τρομοκρατίας στις 3 Σεπτεμβρίου, οι μπολσεβίκοι ηγέτες με τους Λένιν και Ντζερζίνσκι επικεφαλής, έστειλαν ένα μεγάλο αριθμό τηλεγραφημάτων στους τοπικούς υπεύθυνους της Τσεκά ή του Κόμματος, απαιτώντας να πάρουν «μέτρα προφύλαξης» για την αποτροπή κάθε απόπειρας εξέγερσης.

    Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα, εξηγούσε ο Ντζερζίνσκι, «τα πιο δραστικά είναι η ομηρία μελών της μπουρζουαζίας, με βάση τις λίστες που έχετε καταρτίσει επ’ ευκαιρία των έκτακτων εισφορών που τους είχαν επιβληθεί, [...] η σύλληψη και η φυλάκιση όλων των ομήρων και των υπόπτων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης»40.

    Στις 8 Αυγούστου, ο Λένιν ζήτησε από τον Τσουριούπα, κομισάριο του λαού για τον Ανεφοδιασμό, να συντάξει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο,

    «σε κάθε επαρχία που παρήγε σιτηρά,

    25 όμηροι που θα διαλέγονταν ανάμεσα στους πιο εύπορους θα πλήρωναν με τη ζωή τους την μη συμμόρφωση με το πλάνο της επίταξης».

    Επειδή ο Τσουριούπα έκανε τον κουφό, προβάλλοντας για δικαιολογία ότι ήταν δύσκολο να οργανωθεί μια τέτοια ομηρία, ο Λένιν τού έστειλε και δεύτερο σημείωμα, ακόμη πιο ξεκάθαρο:

    «Δεν προτείνω να συλλαμβάνονται οι όμηροι αλλά να υποδεικνύονται ονομαστικά σε κάθε επαρχία. Στόχος αυτής της ονομαστικής υπόδειξης είναι οι πλούσιοι, όπως είναι υπεύθυνοι για τη συνεισφορά τους, να είναι υπεύθυνοι - με τίμημα τη ζωή τους - για την άμεση πραγματοποίηση του σχεδίου επίταξης στην περιφέρειά τους»47.
    ...
    Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξοχη παράθεση των (ανατριχιαστικών) ιστορικών στοιχείων εκείνης της ταραγμένης εποχής και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς.
      Τα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος των κομμουνιστών στην διάρκεια του 20ου αιώνος, ακόμα ίσως δεν έχουν στήν ολότητά τους αποτιμηθεί και μετρηθεί.
      Ορισμένοι ιστορικοί μιλούν για 100.000.000 με 120.000.000 θύματα, αθροίζοντας τις ΑΓΡΙΕΣ εκκαθαρίσεις είτε του Στάλιν κατά των Ρώσων, είτε του Μάο κατά των Κινέζων.
      Να είστε πάντα καλά και είναι καλοδεχούμενες οι Ιστορικές αναφορές, ιδίως όταν αποκρύπτονται απο τους πολλούς.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΟΥΛΑΚΟΙ.
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
      ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑ , ΣΕ ΕΧΟΝΤΕΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ!
      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑ - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΣΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ - ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ. ΚΟΥΛΑΚΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΙΡΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΦΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΛΙΓΑ.
      Ο ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΚΟΥΛΑΚΟΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.
      ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ , ΚΟΥΛΑΚΟΙ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
      ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΑΞΙΚΑ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ!
      ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

      ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ
      ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ
      ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΒΕΝΙ ΖΕΛΟΥ
      ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤ!!!ΙΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
      ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (ΝΟΥΔΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ) ΧΟΥΝΤΕΣ!!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!