Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η συμφωνία Τσίπρα- Καμμένου…


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Μη στεναχώριεστε… κανείς τους δεν θα γλυτώσει! Όλα γραμμένα είναι! Θα επανέλθουμε στο θέμα που αφορά την τιμωρία για την προδοσία των πολιτικών.
 
Είναι οριστικό και περιλαμβάνεται στην πρόσφατη συμφωνία Τσίπρα- Καμμένου:
-Η συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στη Βουλή τον Μάρτιο 2019.

-Ο Μπάνος θα αποσύρει, λίγες μέρες νωρίτερα, (με επίσκεψη του στον Πάκη) την στήριξη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, δήθεν ότι διαφωνεί.

-Ο Τσίπρας θα την φέρει στη Βουλή και θα την περάσει με τη «συνδρομή» των «πρόθυμων»
ΣταυροΔανέλληδων και ΚουντουροΠαπαχριστόπουλων…

-Στη συνέχεια θα προκηρύξει εκλογές για τις 26 Μαίου (μαζί με τις υπόλοιπες) και θα παραμείνει ως κυβέρνηση μειοψηφίας απλά για να κάνει παροχές.

-Και το κερασάκι στην τούρτα. Ο Μπάνος θα αμειφθεί με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα, ώστε να μην κινδυνεύσει από εξεταστικές και ειδικά δικαστήρια για το θέμα των κονδυλίων του μεταναστευτικού και ….άλλων υποθέσεων που θα…προκύψουν.
Με τις υγείες μας.

Μας δουλεύουν και κάποιοι αμετανόητοι (δήθεν) σύντροφοι εξακολουθούν και στηρίζουν την μεγαλύτερη μεταπολεμική πολιτική απάτη της ψευτοεριστεροακροδεξιάς κυβέρνησης.
Χάρισμα τους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!