Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΣΦΑΙΡΑ κύριοι... Α Σ Φ Α Ι Ρ Α....

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ....


Απλά είναι τουφεκιές στον αέρα.
Στο «στόχαστρο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπαίνει η διαρροή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο διάθεσης μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών. 
Η έρευνα ανατέθηκε στην κρατική ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων. 
Η εντολή δόθηκε μετά τη δημοσιoποίηση στον ηλεκτρονικό Τύπο πληροφοριών που περιέχονταν σε σφραγισμένο φάκελο που μετέφερε ο διπλωματικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και ανοίχθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο φάκελος περιείχε τρεις κωδικούς με το συνολικό ποσό που διατέθηκε να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται υπήρχαν πληροφορίες για τη διάθεση των κονδυλίων σε ΜΜΕ στα Βαλκάνια αλλά και τη στήριξη Ορθόδοξων Εκκλησιών

Σχετική εικόνα


Ο σφραγισμένος φάκελος που μετέφερε ο διπλωματικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και ανοίχθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής περιείχε τρεις κωδικούς με το συνολικό ποσό που διατέθηκε να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώτος κωδικός αφορούσε χρήματα που διοχετεύτηκαν σε μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, ο δεύτερος χρηματοδότηση ΜΜΕ των Σκοπίων και ο τρίτος χρήματα που διοχετεύονται για την στήριξη ορθοδόξων εκκλησιών και γενικά της Ορθοδοξίας.

Έχει καταγγελθεί επανειλημμένως, επί σειρά ετών είχε στηθεί “πάρτι”, όχι μόνον με τις ονομαζόμενες “απόρρητες δαπάνες”, αλλά και με “παραμάγαζα” που υπήρχαν στο ΥΠΕΞ, προκειμένου να βολεύονται εκεί τους ημέτεροι. Οσον αφορά το υπουργείο Εξωτερικών, τα μυστικά κονδύλια έως το 2009 υπολογίζονταν στα 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά με την κυβέρνηση Παπανδρέου, μπήκε και νέο “καπέλο”, με αποτέλεσμα να φτάσουν τα ενενήντα. Σήμερα, τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ υπολογίζονται στα 15 εκ.


Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιάς φλωράκης

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 εκ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΟΡΟΣ; ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ

Ο πατέρας του Άγγελος υπήρξε αντιπρόσωπος της LM ERICSSON από τη δεκαετία του 1950 μέχρι τη δεκαετία του 1970, εισάγοντας τηλεπικοινωνιακά είδη στην Ελλάδα. 

Πέρασε την παιδική του ηλικία στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα την Κηφισιά. Από την Κηφισιά και την προνομιούχα παιδική ηλικία στην σχολή Μ ω ρ α ΐ τ η, στην ιδεολογική επιτροπή του Κ.Κ.Ε., από σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Τσίπρα...

Κατ’ αυτόν, η αναρρίχησή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών καθυστέρησε έξι ολόκληρα χρόνια! Το 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές και ο Γιώργος Παπανδρέου σχημάτισε κυβέρνηση, αντί του ιδίου είχε επιλέξει τον Δημήτρη Δρούτσα. 

Μάταια περίμενε το πολυπόθητο τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό. Το τηλέφωνο είχε χτυπήσει εκείνο το απόγευμα, αλλά ήταν ο Χάρης Παμπούκης, νέος υπουργός Επικρατείας, ο οποίος του μίλησε για το ενδεχόμενο να του προσφερθεί μία θέση υφυπουργού, ξεκαθαρίζοντάς του ότι εάν του προσφερόταν θα είχε όποιες αρμοδιότητες θα του έδινε ο Δημήτρης Δρούτσας. 

Αυτό πήγαινε πολύ για το Νίκο Κοτζιά. 

Ήταν σκέτο βασανιστήριο. 

Δεν το άντεχε. 

«Μα αυτόν που κάθεται στην εσοχή της σκάλας;» έλεγε και ξανάλεγε υποτιμητικά, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Δρούτσας, ως ειδικός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών, είχε εγκατασταθεί σ’ έναν χώρο κάτω από μία σκάλα. Απέρριψε, λοιπόν, την βολιδοσκόπηση

Σχετική εικόνα

Κύμα συμπαράστασης κομμάτων, πολιτικών, δημοσιογράφων δηλαδη τους διαχειριστές μυστικών κονδυλίων που κανείς δεν ξέρει σε ποιες τσέπες καταληξαν, για την έρευνα σε βάρος του iefimerida.gr


Εάν έβγαζε τα δικά τους να βλέπαμε τι θα έλεγαν. Μέχρι και ο Βενιζέλος έκανε δήλωση. Αναμένουμε της…Ντόρας. 


Μια που γίνεται κουβέντα για μυστικά κονδύλια...


http://ixnos.blogspot.com/2018/10/blog-post_53.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!