Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

"Νομίζουν" ότι θα ...κερδίσουν ΚΙΟΛΑΣ !



Ας μας πεί ΠΟΣΑ πήρε για την «αγορά» από την Δ.Ε.Η., μιάς  φα-λη-ρη-μέ-νης  Σκοπιανής εταιρίας!

«Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο εισαγγελέα να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Σχετική εικόνα
 
Αποτέλεσμα εικόνας για πολακης αστεία

Νωρίτερα η απίστευτη δήλωση του Παύλου Πολάκη σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ...κερδίσει τις εκλογές (!!!!!!) αν βάλει κάποιους φυλακή προκάλεσε έντονα ερωτήματα και επιβεβαιώνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη Δικαιοσύνη ως θεσμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, αν η Δικαιοσύνη επιταχύνει τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» οδηγηθούν στις ...φυλακές!

Σχετική εικόνα

Ζήτησε μάλιστα να μην υπάρχει και προανάκριση και ανάκριση, ώστε να μην καθυστερούν υποθέσεις υποστηρίζοντας ότι "δεν μπορεί να κάνει ο άλλος προανάκριση έξι χρόνια, έτσι είναι ακόμη έξω ο Λοβέρδος".

http://ixnos.blogspot.com/2018/10/blog-post_36.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!