Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ζητειται μ@λ@κ@ς να αναλαβει την εξουσια της χωρας !!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σε πολύ λίγες γραμμές περιγράφεται ότι συμβαίνει παγκόσμια αυτή τη στιγμή καθώς και αυτό που έρχεται πολύ σύντομα!


Στο πυραμιδακι-αεροπλανακι που εστησε η παγκοσμια ελιτ εναντιων της ελλαδας και θα ανακηρυχθεί στο μελλον σαν την μεγαλυτερη κομπινα ολων τον εποχων … χρειαζονται τον τελευταιο μ@λ@κ@ που θα κατσει πανω στο αγγουρι!

Σε μια εποχη που οι τραπεζες ετοιμαζονται να κανονιασουν , που η παγκοσμια αγορα ξερναει τα αντερα της , που η συγκρουση των μεγαλων ειναι πλεον αναποφευκτη ..πρεπει να βρεθει αμεσα ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης να σκασει στα χερακι του ολο αυτο το εγκλημα…!

Φανταζομαι οτι πλεον στα κομματα δεν ψαχνουν να βρουν τροπο πως θα βγουν στην εξουσια αλλα ποιος θα ειναι ο μ@λ@κ@ς να του την παραδωσουν…! 

Τα μοντελα επικοινωνιας θα τα δειτε να κανουν λαθη , να προσπαθουν να πεταξουν την καυτη πατατα απο τα χερακια τους … θα τους δινουν την εξουσια και θα λακανε απο εδω και περα…!
Θα βρεθει ο μ@λ@κ@ς θα ρωτησεις …σιγουρα θα βρεθει .. θελει δεν θελει ..εχει αντολη απο την ελιτ ..ειτε μονος του ειτε με συνεργασια πολλων μ@λ@κων … θα την φανε την πετρια συντομα ..!


Μα ποιο απλα λογια ..αραξτε καναπε …αγιος ο καναπες και παρτε ποπ κορν..ετσι και αλλιως μετα απο τοσο καναπε και να αποφασισουμε να κανουμε ντου θα ειμαστε ολοι πιασμενοι σαν παπουδες .. … απολαυστε την κωμωδια που ερχεται συντομα στις οθονες σας ..!!
Stranger

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!