Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ! (Ούτε ΜΝΗΜΗ, ούτε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!)



Δεν ξεχνώ… αλλά …έχουν  φτηνή βενζίνη.

Και ξαφνικά μετά από 15 χρόνια, η εικόνα αντιστρέφεται. Η πλειοψηφία που περνά τα οδοφράγματα δεν είναι οι Τουρκοκύπριοι, αλλά οι Ελληνοκύπριοι. 
Το τριήμερο, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου σημειωνόταν το αδιαχώρητο από  αυτοκίνητα με ελληνοκυπριακές πινακίδες από και προς τα κατεχόμενα, διότι είναι πιο συμφέρουσα την αγορά προϊόντων όπως καύσιμα, τσιγάρα, φάρμακα και άλλα για τους Ελληνοκύπριους. Ο αριθμός των διελεύσεων μπορεί να φτάσει από 2 έως 14 χιλιάδες τα Σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με το «υπουργείο τουρισμού» η αύξηση στις διελεύσεις Ε/κ προς τα κατεχόμενα από τον Αύγουστο είναι της τάξης του 28,7%.

Σε πραγματικούς αριθμούς σχεδόν 1 εκατομμύριο Ελληνοκύπριοι επισκέφθηκαν από το καλοκαίρι (!!!!!!!!) τα κατεχόμενα, ενώ πέρσι το καλοκαίρι 722.000 Ε/κ ήταν που πέρασαν στην άλλη πλευρά!


http://ixnos.blogspot.com/2018/10/blog-post_20.html

=============================

...ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ (!) "ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ" ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΧΙ  ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ "ΨΩΝΙΑ", ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΥΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ...ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΄ΧΕΙ!

ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...

ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ! 
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ 'ΡΕΠΟΡΤΑΖ' ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΟΤΙ ..."ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ" ΜΑΖΙΚΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!

Ν Τ Ρ Ο Π Η  ΜΑΣ!
Ν Τ Ρ Ο Π Η  ΜΑΣ!
Ν Τ Ρ Ο Π Η  ΜΑΣ!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!