Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΜΕ ΑΝΤΊΚΤΥΠΟ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Για να δούμε αν πρόκειται για πραγματική είδηση η για κάποιο ακόμα κόλπο των Ιλλουμινάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πάντως όπως έχουμε πει η Αμερική ΣΙΓΟΥΡΑ θα δημιουργήσει κάποιο μεγάλο παγκόσμιο γεγονός προκειμένου να αποφύγει την πλήρη κατάρρευση του δολαρίου από τις  BRICS.
 Η είδηση είναι επιβεβαιωμενη. Τα ΜΜΕ, ξενα και εγχώρια σιωπούν σε μια αμηχανη και δύσκολη στιγμή για την Αμερική και όλη την Ανθρωπότητα. Σχεδόν κανείς, ή πολύ ελάχιστοι και αφυπνισμένοι άνθρωποι έχουν εννοησει τι σημαίνει το παρακάτω κείμενο που έστειλε ο ΤΡΑΜΠ στα κινητα των Αμερικανών πολιτών.
Ένας Αμερικανός Πρόεδρος που ετοιμάζεται ή να καθαρισει τη Χώρα του από τη Σιωνιστική χολερα και το παρακράτος, η να δολοφονηθεί όπως ο Κένεντι σε σύντομο μάλιστα χρόνο. Μόνο από την εξαγγελία αυτού του εγχειρήματος, ανεξάρτητα από την οποία τύχη και έκβαση, θα ακολουθήσει ΝΤΌΜΙΝΟ κοσμογονικων πολιτικών εξελίξεων σε όλη την Ανθρωπότητα και σε όλα τα Κράτη, αλλάζοντας δραματικά το πολιτικό Status, τις συμμαχίες, τις ευαίσθητες ισορροπίες και προπαντός την εύθραυστη οικονομία που θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Η τελευταία αυτή εξέλιξη σημαίνει ένα πράγμα.

Παγκόσμιο ΚΡΑΧ και ΠΌΛΕΜΟ. 


Ετοιμος λοιπον να δώσει το τελειωτικο κτυπημα στην Cabal (το υποχθονιο τερας) ο Αμερικανός πρόεδρος. Έστειλε σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, σημαντικό μήνυμα (email) στα κινητά τηλέφωνα των Αμερικανών πολιτών:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ WASHINGHTON DC
Για όλα όσα θα συμβούν στις επόμενες ημέρες θα σας κρατώ ενήμερους. Πιθανόν να οργανωθούν ταραχές από τους κακούς τυράννους που θέλουν να μας βλάψουν, σε μια προσπάθεια για να αποφύγουν τις συλλήψεις.


Με εντολή μου, θα επιβληθεί μια κατάσταση προσωρινού στρατιωτικού νόμου και θα εφαρμοστούν ειδικές ποινές για όσους τον παραβούν. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και την ευημερία κάθε άνδρα, γυναίκας ή παιδιού αυτής της χώρας.

Ελπίζω ότι αυτό το μήνυμα θα φτάσει σε αρκετούς από σας, για να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις. Δεν μπορεί να μεταδοθεί με τους συνηθισμένους τρόπους. Οι πρωταρχικοί μας στόχοι βρίσκονται μέσα στην Washinghton DC. Να παραμείνετε ήρεμοι και να μην πέφτετε θύματα ψευδών ειδήσεων. Πάνω από όλα, να προσεύχεστε!

Ο στρατιωτικός νόμος που θα επιβληθεί θα δώσει στους στρατιωτικούς μας την απαραίτητη εξουσία για να χειριστούν και να διεξαγάγουν με επιτυχία αυτές τις επιχειρήσεις, τόσο μέσα στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Potus (ο πρόεδρος σας) είναι καλά προστατευόμενος. Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη χώρα μας και να φτιάξουμε ξανά την μεγάλη Αμερική. Ας χαιρετίσουμε και να προσευχόμαστε γι’ αυτούς, τους γενναίους ένστολους άνδρες και γυναίκες που θα αναλάβουν την αποστολή αυτή, για να φέρουν την ειρήνη, την ενότητα και να επιστρέψουν την εξουσία πίσω στον λαό.
– Ο Θεός να σας ευλογεί συμπατριώτες μου Αμερικανοί!

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/…/an-important-me…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!