Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Σέρρες: Δεν πήγαν στο σχολείο δ ι α μ α ρ τ υ ρ ό μ ε ν ο ι για την παρουσία Α Λ Λ Ο Δ Α Π Ω Ν ανηλίκων στις τάξεις τους !!!


Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Καθολική, ή σχεδόν καθολική ήταν η διαμαρτυρία των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως, στις Σέρρες, για την φοίτηση 10 αλλοδαπών ανηλίκων στο σχολείο τους...
Οι γονείς και οι κηδεμόνες 105 μαθητών (από τους 130 του σχολείου) και μη έχοντας άλλη δυνατότητα διαμαρτυρίας, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους και δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως, απέστειλαν εξώδικα τις προηγούμενες ημέρες στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, στον δήμαρχο Σερρών και στον Αντιπεριφερειάρχη ζητώντας να δημιουργηθεί σχολείο εντός του ΚΕΠΑ της περιοχής και όχι να σταλούν στο δημόσιο σχολείο.

pronews
------------===========------------

...και να δείτε, ότι ΕΑΝ το πούν το συμβάν αυτό απο τις Σέρρες τα άθλια ΜΜΕ, θα το κάνουν ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για να "στολίσουν" τους γονείς αυτούς ως ..."ξενοφοβικούς"!!!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!