Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Τα είχε δει όλα είκοσι πέντε χρόνια πριν!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Ξύπνησαν μέχρι και οι ‘’μαλακοί’’ νεοταξίτες Σουηδοί η κάποιος τους… ξυπνάει ;
Για τους λαθρομετανάστες δείτε και ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ

Ακόμη και την σκληρή, τρομοκρατική δράση του Ισλάμ στον δυτικό κόσμο και την Ευρώπη είχε δει πριν από είκοσι πέντε και πλέον χρόνια με τη Χάρη του Χριστού ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος (+ 1994)!


"ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"
Άγιος Παΐσιος: "Θα έρθουν χρόνια που οι άνθρωποι, για να προστατευτούν, θα παίρνουν για όλες τις δουλειές τους Χριστιανούς. Θα θέλουν να κάνουν μάθημα στο παιδί τους; Θα παίρνουν χριστιανό δάσκαλο. Να ασβεστώσουν το σπίτι τους; Το ίδιο. Υδραυλικό; Επίσης. Γιατί δεν θα έχουν εμπιστοσύνη στους άλλους. Έτσι, σιγά-σιγά θα μαζευτούν και θα αποτελέσουν μια ποίμνη με έναν ποιμένα"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 66)


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Άγιος Παΐσιος για τους Γάλλους: "Ας τους αυτούς που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 359)

 Πράγματι η Γαλλία έζησε πρώτη στην Ευρώπη πρόσφατα μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις Ισλαμιστών αφού "τους μάζευε και έκτιζε τζαμιά".... Ήταν πρωτόγνωρες μάλιστα οι εικόνες με πάνοπλους Γάλλους Στρατιώτες να περιπολούν στα πιο τουριστικά μέρη στο Παρίσι...
 Και όπως δείχνουν τα λόγια του Αγίου Γέροντα, τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο... Και καλό θα είναι κανένα πλέον ελληνικό σχολείο να μην ταξιδεύει στο εξωτερικό...

 ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Άγιος Παΐσιος: "Μη στεναχωριέσαι, η Τουρκία έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα, που δεν μπορεί να ανοίξει νέο μέτωπο. Σε βάθος χρόνου, τα εσωτερικά προβλήματα και οι μειονότητές της θα της δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, μέχρι που θα τη διαλύσουν"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 365)

  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Άγιος Παΐσιος: "...Οι ξένοι είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν τελικά. Θα μάθουν την αλήθεια και θα μας βοηθήσουν. Θα πουν: "Φτάνει πια μ΄ αυτούς" (τους Τούρκους)"(Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 350)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!