Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ἀναπληρωτής ὑπουργός «Ἐθνικῆς» Ἀμύνης Π. Ρήγας: «Διαπραγματευόμαστε μέ τήν Τουρκία τήν ὑφαλοκρηπίδα στό Αἰγαῖο» - ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΑΙΔΩΡΑ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ας τα επαναλάβουμε όσα σας είπαμε μιας και πάλι επαληθεύονται...
Όλες τις αναλύσεις για την Τουρκία αλλά και το παιχνίδι των αγωγών θα τις βρείτε ΕΔΩ και  ΕΔΩ.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τουρκία που στήνει προβοκάτσια για τη δημιουργία  θερμού επεισοδίου, με τουρκάλα υπουργό εξωτερικών (ΕΔΩ).

Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας τυπικά είναι ο ανιψιός του Νίκου Βούτση, ο Β. Καλπαδάκης, που ανήκει και στον «σκληρό πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ και που έχει εθνομηδενιστικές και μειοδοτικές απόψεις για τα εθνικά ζητήματα, με ερωμένη την τουρκάλα σύμβουλο της τουρκικής πρεσβείας και κόρη ανώτατου αξιωματικού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Φεϊζά Μπαρουτσού! Και όλα αυτά με την πλήρη επίσημη κάλυψη του «πρωθυπουργού» Axel Cipra!  

Και το ένδοξο πολεμικό ναυτικό μας, μαζί με τα παιδιά των Ελλήνων που το υπηρετούν, πηγαίνει να φυλάξει Θερμοπύλες κάτω από τις διαταγές αυτών των  προδοτών!!!!!!!! Μάλιστα γίνεται και ύπουλος αφοπλισμός του στρατού μας όπως θα δείτε ΕΔΩ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ;;;;;;;

Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στη χώρα μας το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ) με όλες τις ενδείξεις και αποδείξεις : 


1. μοιρασιά του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό: Φαίνεται ότι ήδη κάνουν μυστική διπλωματία γύρω από αυτό. Δείτε και την ανάλυση ΕΔΩ



2.  Μακεδονικό κράτος.... το έχουν ήδη δρομολογήσει με τη συνθήκη των Πρεσπών - δείτε όλα τα άρθρα ΕΔΩ άλλα και φανερές δηλώσεις των μασόνων προδοτών ΕΔΩ


3. Ανεξαρτητοποίηση της Θράκης. Το ξεκίνησε και αυτό το project ο Axel Cipra με την αναγνώριση διορισμού των μουφτήδων από τους Τούρκους. Τώρα το επιταχύνουν οι ''φίλοι'' μας, και κολλητοί του Cipra, Ευρωπαίοι με τα γνωστά προκαταρκτικά δημοσιεύματα ΕΔΩ

Η Τουρκία όπως έχουμε πει είναι πολύ σημαντική για την Αμερική ... όχι όμως και ο Ερντογάν. Οπότε μη μπερδευόσαστε. Όσο και αν πιέζουν την Τουρκία, το κάνουν μόνο για τον Ερντογάν. Η μυστική διπλωματία διεξάγεται υπέρ της με αυτούς, που θα αντικαταστήσουν τον Ερντογάν γι' αυτό ΚΑΙ ΟΛΑ αργά η γρήγορα βαίνουν εις βάρος της Ελλάδος.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Ρήγας: «Διαπραγματευόμαστε με τη Τουρκία την υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο»


Επιβεβαιώνει έμμεσα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης Π. Ρήγας, ότι όντως η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για την ΑΟΖ, που συνιστά το σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελλόριζο).

Πώς το επιβεβαώνει; Με τρόπο «a la ΣΥΡΙΖΑ»: Μέσω της άρνησής του να απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις στην σχετική ερώτηση στην Βουλή του προέδρου της Δύναμης Ελληνισμού και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Δημήτρη Καμμένου και λέγοντας ότι «Με την Τουρκία μιλάμε μόνο για την υφαλοκρηπίδα».
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός στην συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι «Θα ήταν ευχής έργον να καταλήγαμε με την σύμμαχο Τουρκία στην διαμόρφωση της ΑΟΖ στο Αιγαίο. Συζητήσεις γίνονται, αλλά η Τουρκία ακολουθεί την γνωστή της τακτική και σε καμμία περίπτωση δεν διευκολύνει ένα αποτέλεσμα τέτοιας μορφής».

Στην ερώτηση του Δ.Καμμένου, σημείωνε: «Το μοναδικό θέμα που αναγνωρίζει η Ελλάδα επίσημα από το 1973 ότι υπάρχει ως διαφορά με την Τουρκία, είναι το θέμα υφαλοκρηπίδας. Αλλά και γεωγραφικά, ΑΟΖ, δεν υπάρχει σε τόσο στενή θάλασσα, όπως αυτή του Αιγαίου. Υπάρχουν Εθνικά Χωρικά Ύδατα στα 6 μίλια, διεθνή και τουρκικά χωρικά ύδατα, στο βόρειο και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. 

 Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνει λόγο για «ΑΟΖ στο Αιγαίο». Αναφέρεται δηλαδή στην ανοικτή θάλασσα του νοτιοανατολικού Αιγαίου και στο σύμπλεγμα της Μεγίστης; Επομένως αναγνωρίζει ότι εκεί «μπορούν να τα βρουν με τη Τουρκία»; 

Το ζήτημα είναι ότι «με την σύμμαχο Τουρκία» δεν υπάρχει θέμα ΑΟΖ στο Αιγαίο. Να αναγνωρίσουμε δηλαδή σε αυτό το στάδιο ότι έχει ΑΟΖ η Τουρκία στην Μεγίστη, όπως διακηρύσσει η Άγκυρα, εξαλείφοντας το νησιωτικό σύμπλεγμα από τον χάρτη και εκχωρώντας την θαλάσσια έκταση από την Κρήτη μέχρι την  Κύπρο στην Άγκυρα; Τίθεται πλέον το εύλογο ερώτημα, αν δημιουργείται και ζήτημα με την ΑΟΖ από τους Κυβερνητικούς Εταίρους». 

Και έθετε τα ερωτήματα: 


•    Πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται ακόμη στην θέση του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ρήγας, ύστερα από την πιο επικίνδυνη εθνικά δήλωση της μεταπολίτευσης;


•    Ποια είναι η επίσημη θέση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας; Στηρίζετε τις δηλώσεις αυτές;


•    Επιβεβαιώνει το Υπουργείο Εξωτερικών την θέση του κ. Ρήγα και ότι έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις σχετικά με την ΑΟΖ με την Τουρκία;


•    Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει παράνομα δικαίωμα επί της ΑΟΖ στο Αιγαίο στην Τουρκία;
Στην απάντησή του ο υπουργός Π.Ρήγας απλά αρνείται να απαντήσει.

Δεν απαντά σε τίποτα, εκτός από το να υβρίζει τον ερωτώντα βουλευτή και να επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους: Οτι όντως η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για την ΑΟΖ που συνιστά το σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελλόριζο).
Ας δούμε τα βασικά σημεία της απάντησης:

«Είναι άγνωστο ποια συμφέροντα θεωρεί ότι εξυπηρετεί (σ.σ.: ο Δ.Καμμένος επειδή τόλμησε να... κάνει ερώτηση στον υπουργό για την ΑΟΖ!), ανακινώντας ανύπαρκτα ζητήματα όπως τα αναφερόμενα στην ερώτηση περί ανοικτής θάλασσας του ΝΑ Αιγαίου και περί συμπλέγματος της Μεγίστης. 

Πέραν αυτού, η Ελλάδα, όπως και όλες οι χώρες, διατηρεί αναφαίρετο και αδιαμφισβήτητο το δικαίωμα να προχωρήσει σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών της, σύμφωνα πάντοτε με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η χώρα μας, έχει πραγματοποιήσει από το 2002, σειρά διερευνητικών συνομιλιών με την Τουρκία, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εξεύρεσης κοινού εδάφους για την επίλυση του ζητήματος οριοθέτησης της  υφαλοκρηπίδας. 

Οι ρητορικές κορώνες του κειμένου της Ερώτησης στερούνται σοβαρότητας και δεν χρήζουν περαιτέρω διευκρινίσεων».
Δηλαδή «δεν χρήζει περαιτέρω διευκρινίσεων» η δήλωσή του «Θα ήταν ευχής έργον να καταλήγαμε με τη σύμμαχο Τουρκία στη διαμόρφωση της ΑΟΖ στο Αιγαίο»!
Γιατί δεν απαντά; Τι να πει; Οτι του ξέφυγε και πρόδωσε (ή προετοιμάζει την κοινή γνώμη) τις μυστικές συνομιλίες για την ΑΟΖ στο σύμπλεγμα της Μεγίστης;

Ιδού και η ανταπάντηση Δ. Καμμένου: ​«Ύστερα από την πιο επικίνδυνη εθνικά δήλωση της μεταπολίτευσης του κ. Ρήγα, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: "Θα ήταν ευχής έργον να καταλήγαμε με την σύμμαχο Τουρκία στην διαμόρφωση της ΑΟΖ στο Αιγαίο", η Δύναμη Ελληνισμού στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου κατέθεσε σχετική Ερώτηση. Η απάντηση που εδόθη σήμερα είναι παντελώς προκλητική και φλερτάρει με την νοημοσύνη μας. Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα, επιτίθεται με έωλους ισχυρισμούς».

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=ol3JosrFbEY

    Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...!!!

    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,
    ΟΥΤΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,
    ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...!!!

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    Άγιος Παΐσιος: "Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΟΧΟ και πρωτίστως ΩΦΕΛΙΜΟ άρθρο γιά όλους μας!
    Να "κρατήσουμε" όμως ΙΔΙΑΙΕΡΩΣ την περίπτωση του κ.Καλπαδάκη, ανηψιού του προέδρου της Βουλής, που ουσιαστικώς είναι ΟΝΤΩΣ ο υπουργός Εξωτερικών, αφού ο μέν Αλέξης μήν ξεγελιόμαστε "δεν υπάρχει", ενώ ο Κατρούγκαλος ...αφήστε το καλύτερα.
    Μία απορία : Σε ποιά άλλη χώρα ο στενότερος σύμβουλος ενός πρωθυπουργού, έχει "ΔΑΓΚΩΜΕΝΗ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ" μέ την υπ.αριθμ.3 στήν ιεραρχία ξένης πρεσβείας (και προσέξτε θυγατέρα Τούρκου στρατηγού !!!!!!!!!) απο τήν ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ απο ΑΙΩΝΩΝ!!!
    ΟΛΟΙ το γνωρίζουν, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες (θά) Γ Ε Λ Α Ν Ε μέχρι δακρύων (!), αλλά "εμείς" το έχουμε κρυφό καμάρι....
    Ε Λ Ε Ο Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!