Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ...'ΣΚΑΛΠ' !!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! (ΚΑΙ κάνετε τον Σταυρό σας απαραιτήτως!)


Αποτέλεσμα εικόνας για τασία χριστοδουλοπούλου
ΜΑ, ΤΙ ΕΙΠΕ Η ...."ΚΟΠΕΛΛΑ" ; ; ; 


Σχετική εικόνα




Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Η. Κασιδιάρης: Συντρίβουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα παρά το σχέδιο νοθείας - ΒΙΝΤΕΟ
    Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 -

    https://youtu.be/MDLfomVRagE

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ψήφο σε 40 χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Αθήνα και διπλασιάζει τα εκλογικά τμήματα με βάση οργανωμένο σχέδιο νοθείας. Δεν θα καταφέρει τίποτε και θα συντριβεί σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές!

    Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών τόνισε πως όσα τεχνάσματα και αν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την αλλοίωση του εκλογικού σώματος και την επιχειρούμενη νοθεία, δεν θα αποφύγει την συντριβή στην Αθήνα!

    Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές θα αποτελέσουν την αρχή του τέλους της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης και εφαλτήριο για τους Έλληνες Εθνικιστές να πετύχουν μια ακόμη μεγάλη νίκη και να ξεπεράσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ «ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΤΡΑΜΠ
    19/03/2019


    Ξεσαλώνουν σήμερα τα σεσημασμένα παπαγαλάκια, με τα… «φιλελληνικά» λόγια του παλιάτσου Τραμπ.

    Τα οποία, τα είπε το σίχαμα της κοινωνίας στον χαιρετισμό που απηύθυνε στον Λευκό Οίκο, με αφορμή τον εορτασμό τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

    Ο παλιάτσος άρχισε τον χαιρετισμό του κρατώντας ένα κόκκινο καπέλο στο οποίο αναγράφονταν στα ελληνικά το σύνθημα… «κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά» και στην συνέχεια, διαβάζοντας έναν λόγο που του είχαν γράψει κάποιοι «ειδικοί» επί των ελληνικών ζητημάτων συνεργάτες του, αναφέρθηκε στην προσφορά του Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα αναφερόμενος στον Όμηρο και στον Αριστοτέλη, στην μεγάλη συνεισφορά των αρχαίων Ελλήνων σε όλες τις επιστήμες, ενώ χαρακτήρισε την Ελλάδα ως τη χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία κι έπλεξε το εγκώμιο των Ελληνο-αμερικανών.

    Πρόκειται βέβαια για «φιλελληνισμό»… λόγω της ημέρας, με κούφια κολακευτικά λόγια που ακούγονται ευχάριστα στ’ αυτιά, αλλά που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Η οποία, είναι άκρως ανθελληνική σε όλα τα ζητήματα, ανεξαρτήτως του ποιος είναι πρόεδρος. Από το όνομα της Μακεδονίας μας, μέχρι τα ελληνο-τουρκικά! Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ, γιατί οι ΗΠΑ είναι δέσμιες των προαιώνιων εχθρών του Ελληνισμού!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗπως ξεμωραθηκε η νεανιζουσα γρηα?
    Οταν θα ερθει η ωρα της κρεμαλας να δουμε τιθα λεει, η αθλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι γράψατε για μια "κοπέλλα". Πού 'ντην;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μίστερ βι στηλίτευσε σε μια εκπομπή τις ξενόγλωσσες πινακίδες και έπραξε ΑΡΙΣΤΑ!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!