Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Πρόεδρος Τράμπ.......(Διαβάζετε καί κρίνετε).



Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει εξαπολυθεί και ψυχοσωματική επίθεση-μαγεία κατά του Τραμπ, ακριβώς όπως το Χαλδαϊκό/Βαβυλωνιακό Ιερατείο των Μολωχιστών έβγαλε από τη μέση και τον Μέγα Αλέξανδρο.
Νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο από τις τελευταίες εμφανίσεις του προέδρου Τράμπ. 

Οι άμυνές του δεν είναι σαν του Πούτιν, τον οποίο θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις "σκληρό καρύδι της στέππας" που θα πάει μέχρι τέλους την άνοδο της Ρωσίας.

Ας κάνουμε όλοι λοιπόν μια απλή προσευχή αυτές τις ημέρες για τον πρόεδρο Τραμπ, γιατί αν χαθεί αυτός... 
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!

Σάς έχω ξαναπεί, σε επικείμενη νίκη των καμπαλιστών, εμείς εδώ στην Ελλάδα ούτε σε σπηλιές των βουνών δεν θα νιώθουμε ασφαλείς. Οι κατακόμβες περιμένουν...

Και μια έκπληξη σήμερα από το καταπληκτικό ιστολόγιο the secret real truth:

Δήλωση του Kurt Cobain, του ιδρυτή του θρυλικού συγκροτήματος σκληρού ροκ Nirvana, ο οποίος αυτοκτόνησε ή τον αυτοκτόνησαν στα 27 του. 
Αν και αναρχικός, είχε πει το 1993:

“Στο τέλος πιστεύω ότι η γενιά μας θα τους εκπλήξει όλους. 
Ήδη ξέρουμε ότι και τα δυο πολιτικά κόμματα παίζουν τις 2 πλευρές από το κέντρο και θα εκλέξουμε έναν αληθινό ηγέτη όταν ωριμάσουμε πλήρως. 
Δεν θα εκπλησσόμουν αν είναι ένας μεγιστάνας που δεν μπορεί να εξαγοραστεί και που θα κάνει αυτό που είναι σωστό για τους ανθρώπους. 

Κάποιος σαν τον Ντόναλντ Τραμπ όσο τρελλό κι αν ακούγεται".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!