Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ… ΨΗΦΙΑΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Παρών στο 1ο Virtual Global Forum του 'American Jewish Committee' (του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ…) θα είναι ο… υγειονομικώς ορθός δικτάτωρ Μητοστάκης, το οποίο θα διοργανωθεί στις 14-18 Ιουνίου… ψηφιακά, κι όχι στο Βερολίνο όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω του κορωνοϊού.

Forum Network | American Jewish Committee (Atlanta Chapter)

American Jewish Committee Supports Worldwide Efforts to Combat ...

Στην λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκτός του Κούλη, η σκληρή αφέντρα του η Μέρκελ, ο Μουχάμαντ Μπίν Αμπντούλ Καρίμ Μπίν Αμπντουλαζίζ Αλ-Ίσσα, Γραμματέας του Muslim World League και ο Μπένι Γκαντς, Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν βάλει οι διοργανωτές: «θα συζητήσουμε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εβραϊκός λαός και ο κόσμος, όπως η άνοδος του αντισημιτισμού και άλλων μορφών μίσους στην εποχή του κορωνοϊού, οι προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, η αναζήτηση του Ισραήλ για ειρήνη και ασφάλεια και το μέλλον της διατλαντικής σχέσης».

Επιπροσθέτως, ο εκλεκτός των σιωνιστών δικτάτορας Μητσοτάκης θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, προφανώς για να πάρει απευθείας γραμμή για την ολοκλήρωση της καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων!

(Υ.Γ.): Παρεμπιπτόντως, στην περυσινή ομιλία του στο 'AJC', τόνισε την «ανάγκη να υπάρξει ριζική αντιμετώπιση των φαινομένων της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού που πλέον είναι μια πραγματικότητα στην Ευρώπη».

Αντιμετώπιση του νατιβισμού – τον οποίο σκοπίμως ο μεταφραστής αποδίδει ως «εθνικισμό» - ενώ σημαίνει την αντιμετώπιση των ντόπιων ανθρώπων κάθε χώρας, δηλαδή της εθνικής συνοχής, προκειμένου να επικρατήσει ο «πολυπολιτισμός»! Τοιούτος μας κυβερνά!

1 σχόλιο:

  1. Τελικά αυτοί οι εβραίοι πάσχουν από το σύνδρομο του κατατρεγμένου.Λες και το ζόρι όλου του κόσμου είναι οι εβραίοι.Το αν υπάρχει αντισημιτισμός ή όχι το βλέπουμε.Το γιατί υπάρχει εκεί όπου υπάρχει, το αναρωτήθηκαν ποτέ τους οι εβραίοι;Μήπως οι λαοί που είναι αντισημίτες βλέπουν τους εβραίους να παρεμβαίνουν με το χειρότερο τρόπο στις ζωές τους και να ελέγχουν επίσης με το χειρότερο τρόπο τη χώρα τους;Πριν λοιπόν αρχίσουν τις αντιρατσιστικές τους φανφαριές,καλόν είναι να κοιτάξουν και λίγο στον καθρέπτη τους εαυτούς τους.Όσο για τον κούλη,δεν το συζητώ αν δεν πήγαινε αυτός στα εβραϊκά συνέδρια ποιος θα πήγαινε;Αν θυμάμαι καλώς,πρέπει να έχει και κάποια συγγένεια με τον μπενι-ζελόν.Αν κάνω λάθος,διορθώστε με.
    Τέλος μακάκα μητσοτάκη ,ο κόσμος δε φοβάται τους ξένους,αλλά την μλκια που σας δέρνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!