Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Τα «αμπελοχώραφα» του (κάθε) Δένδια. ( Β ί ν τ ε ο, μόνο γιά όσους ΔΕΝ είναι ...ΝΕΥΡΙΚΟΙ !)

Εστία: Ομάδα Αλήθειας και Κασιδιάρης κατά Δένδια :: left.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Τουρκία, καθώς ο Τσαβούσογλου δέχτηκε το απαράδεκτο άνοιγμα Δένδια για διαπραγμάτευση “της επήρειας, της Υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ” των νησιών μας, που μέχρι τώρα ήταν δήθεν …αδιαπραγμάτευτα, ενώ αποκάλυψε πως ο Δένδιας του είχε εκμυστηρευτεί, ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προχωρούσε μέχρι τώρα, επειδή ....φοβόταν την κοινή γνώμη της Ελλάδας!
Άνεμος Αντίστασης: Ο Δένδιας είναι ένας από εμάς τους πολλούς ...
ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ...ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ
ΒΟΥΛΗ : ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ο κ.ΝΙΚΟΣ "ΜΑΣ"....
("ΜΑ, ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠ' ΑΥΤΑ";)
ΔΕΝΔΙΑΣ: “Αν βρίσκει (ο Τσαβούσογλου) αυτή την Συμφωνία (Ελλάδας – Ιταλίας) της αρεσκείας της Τουρκίας, τότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους κανόνες αυτής ακριβώς της Συμφωνίας, την επήρεια στα νησιά, την Υφαλοκρηπίδα στα νησιά, τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες στα νησιά”! Και εννοεί τα ελληνικά νησιά…

Ο ΥΠΕΞ τονίζει το “με τους κανόνες αυτής ακριβώς της Συμφωνίας” (Ελλάδας – Ιταλίας), θέλοντας να πει τελικά, πως εάν η Τουρκία δεχθεί ότι τα νησιά έχουν επήρεια, Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, τότε και εμείς θα “παζαρέψουμε” και την επήρεια και την Υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ, κάνοντας “εκπτώσεις”, πολύ μεγαλύτερες φυσικά από ό,τι με την Ιταλία…

Με την δήλωση Δένδια η Κυβέρνηση προσφέρει μόνη της στην Τουρκία την παράκαμψη του Δικαίου της Θάλασσας και την έναρξη Διαπραγματεύσεων για αυτήν την μόνιμη παρακάμψή του, με “δεδομένο” πλέον ότι τα ελληνικά νησιά θα έχουν μειωμένη επήρεια, Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, δικαιώνοντας έτσι την τουρκική επεκτατική και αναθεωρητική πολιτική! 

Αυτό άλλωστε δεν έγινε σε “μικρογραφία – μοντέλο” με την Ιταλία; 

Αυτό δεν προτάθηκε ήδη στην Αίγυπτο;

Και ιδού, αμέσως ήλθε η επαλήθευση, με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου να αναγγέλλει επί της ουσίας ότι δέχεται πλέον να αρχίσει διάλογος με την Ελλάδα!

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που εάν δεν ήταν η Αντιπολίτευση στο ίδιο παιχνίδι με την Ν.Δ., θα δημιουργούνταν σάλος! 

Γιατί ο Τσαβούσογλου ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση παρουσίασε ως μόνο εμπόδιο στην συνεκμετάλλευση (μοίρασμα) της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου, τον φόβο της κοινής γνώμης στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!







"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Άμα πας να του πάρεις λίγες δεκάδες μέτρα από το χωράφι ή το οικόπεδό του,θα σου πιει το αίμα με το καλαμάκι ο Κερκυραίος μπάμιας!Να τους χαίρεται ο κούλις τους συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!