Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Μαρία Βλαντιμιρόβνα Ζαχάροβα....

ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ,
ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ
ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ.
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ...


Η Μαρία Βλαντιμιρόβνα Ζαχάροβα γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1975 σε οικογένεια Ρώσων διπλωματών που εργάστηκαν στο Πεκίνο για πολύ καιρό...ονειρευόταν να γίνει διπλωμάτης από την παιδική ηλικία...

Η προπτυχιακή πρακτική της Ζαχάροβα πραγματοποιήθηκε στη ρωσική πρεσβεία στο Πεκίνο και μετά την αποφοίτησή της παρέμεινε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

'ΙΤΑΛΙΑ - ΡΩΣΙΑ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ' ; ; ;
(ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ
ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΟΥΣ;....)


...Το 2003, η Μαρία έγινε υποψήφια ιστορικών επιστημών, υπερασπίζοντας μια διατριβή στο Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών... η καριέρα της Μαρίας Ζαχάροβα συνδέεται συνεχώς με το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών...πήρε δουλειά ως συντάκτρια του περιοδικού περιοδικού "Diplomatic Herald" και στη συνέχεια προσλήφθηκε από το Τμήμα Πληροφόρησης και Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, όπου ενεργούσε ως επικεφαλής του επιχειρησιακού τμήματος παρακολούθησης των μέσων ενημέρωσης.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα της Ζαχάροβα ήταν η νέα ηγετική θέση στη διπλωματική αποστολή - ηγήθηκε της υπηρεσίας Τύπου της Μόνιμης Αποστολής της Ρωσίας στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία εργάστηκε στη θέση αυτή μέχρι το 2008, μετά την οποία επέστρεψε στη Μόσχα στον πρώην τόπο της εργασίας της...


...ανέλαβε το 2011 αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Πληροφόρησης και Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών...Για την 15ετή εργασία της στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, στη Ζαχάροβα απονεμήθηκε διπλωματικό αξίωμα κορυφαίου συμβούλου και επίσης έγινε δεκτή στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας...





Στις 10 Αυγούστου 2015, η Μαρία Ζαχάροβα διορίστηκε στη θέση επίσημου εκπροσώπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών. ..παντρεμένη με τον επιχειρηματία Andrei Mikhailovich, στις 7 Νοεμβρίου 2005, στη Νέα Υόρκη.



(Τά εἶχε τά κιλάκια της,ἡ Μαρία,ὅμως ἔγινε,τελικῶς,στυλάκι...Ἔμ,ἡ θέσις της,οἱ ἐπαφές της σέ διεθνές ἐπίπεδον,ἀλλοίμονον...! )






Εἶναι λίγο ...νάρκισσος ἤ μήπως εἶναι ἰδέα μου;



Οι γονείς καλλιέργησαν στην κόρη τους ένα ενδιαφέρον για τον κινεζικό πολιτισμό

Όντας κορίτσι, η Μαρία επισκέφτηκε μοναστήρια και άλλα σημαντικά μέρη στην Κίνα, περπάτησε πολύ στους δρόμους του Πεκίνου. 


Σπούδασε καλά στο σχολείο, έμαθε κινέζικα.Η ζωή στην Κίνα αντανακλάται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που έλαβε όταν επέστρεψε με την οικογένειά της στη Μόσχα. 

Σπούδασε στο MGIMO με ειδικότητα στη «Δημοσιογραφίας», «Ανατολικών Σπουδών». Αφού έλαβε το δίπλωμά της, επέστρεψε στην Κίνα για να κάνει πρακτική εξάσκηση στη Ρωσική πρεσβεία στο Πεκίνο
(ἀπό ἐδῶ ὅπου καί οἱ φωτό)


Τις καταγγελίες του Τζέφρι Πάιατ ότι μια υποτιθέμενη σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας συμφέρει μόνο τη Ρωσία σχολίασε η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, αναφορικά με τα όσα είπε ο Αμερικανός πρέσβης σε συνέντευξή του για τη Ρωσία.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα είχε επίσης αναφέρει ότι η Μόσχα χρησιμοποιεί την ενέργεια ως όπλο στις σχέσεις της με τις χώρες της Ευρώπης.

«Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες χώρες, η Ρωσία δεν είναι οπαδός της πολιτικής «διαίρει και βασίλευε» και δεν θέτει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε εξάρτηση από την ποιότητα των σχέσεων του εταίρου της με μια τρίτη χώρα. 

Δεν είναι η πρακτική μας να κάνουμε προβοκάτσιες, να υποστηρίζουμε τις σιγοκαίουσες συγκρούσεις και να ανάβουμε καινούργιες».

Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας σχολίασε και τις δηλώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ ότι «η Ρωσία αυξάνει την παρουσία της στη Μεσόγειο και έχει τα στρατεύματά της στα εξωτερικά σύνορα του ΝΑΤΟ».

«Τα ρωσικά πλοία είναι παρόντα στη Μεσόγειο από αμνημονεύτων χρόνων. Όταν δεν υπήρχε καν το ΝΑΤΟ, τα ρωσικά πλοία βρίσκονταν εκεί με διαφορετικούς σκοπούς: εμπορικούς, παροχής βοήθειας στους εταίρους μας, εξασφάλισης της ασφάλειάς μας, που το δικαιούμαστε», τόνισε η κ. Ζαχάροβα.


Ἡ Μαρία Βλαντιμιρόβνα Ζαχάροβα τιμᾶται γιά τήν 15ετή προσφορά της στό ῥωσσικό ΥΠΕΞ,ἀπό τόν Βλαντιμίρ Ποῦτιν 


Τώρα ἐμένα αὐτός ὁ διορισμός τῆς ῥωσσίδος Ζαχάροβα,γιατί μοῦ φέρνει στό μυαλό τά ...Ὀρλωφικά
Προσέξτε,ἀπό κάθε ἄποψιν,ἔτσι; Ἀπό τούς «κολλητούς» μέ τήν τσαρίνα Αἰκατερίνη Β΄,ἀδελφούς Ὀρλώφ (οἰκογένεια στρατιωτικῶν/διπλωματῶν),τήν δημιουργία καί ἐπιβολή τῆς ῥωσσικῆς ναυτικῆς δύναμης σέ Μεσόγειο καί Αἰγαῖο μέχρι τήν προστασία τῶν ὁμοδόξων χριστιανῶν...Τώρα ποιά ἦταν τά ἀποτελέσματα ἐκείνου τοῦ κινήματος,γιά ἐμᾶς τούς Ἕλληνες,εἶναι γνωστά καί ὄχι οἱ καλλίτερες μνῆμες,ἀπεναντίας...

Σέ καλό νά μᾶς βγῇ,ἡ ἐδῶ παρουσία τῆς κ. Ζαχάροβα,εὔχομαι,διότι πολύ  «ἐπιλεγμένη» τήν βλέπω τήν κυρία.



Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!