Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Rick : Η χώρα πενθεί για την υποκρισία μιας κοινής γνώμης που διαμορφώνουν ορισμένοι «χρήστες» των social media.....




Ποιοι χρήστες;

Μια μερίδα ψηφιακών λογαριασμών που συμφώνα με τα ελληνικά ΜΜΕ διαμορφώνουν την κοινή άποψη… την κοινή γνώμη. 
Το πλήθος χρηστών/ψηφιακού στρατού που χρησιμοποιεί το σύστημα ενημέρωσης για να παγιώσει την συχνή διαμάχη στο διαδίκτυο και μέσα από αυτή αντιπαλότητα να επικρατήσουν και να επεκταθουν τα άρρωστα ήθη και οι αξίες τους.

Θυμάστε τις σφοδρές αντιδράσεις για τις αφίσες-καθρέπτες της κοινωνίας που ξεσήκωσαν τους επιβάτες του μετρό και το διαδίκτυο;

Θυμάστε και τι είχαμε πει, ότι την ημέρα εκείνη, στις 13/1 μας δοθήκαν κάποιες απαντήσεις σε μελλοντικά αναπάντητα γιατί και σε απορίες πολεμικές;;;


Μέρες μετά μπήκαμε σε μια πρωτοφανή για την χώρα μας καραντίνα…σε ένα lockdown που πριν καλά καλά φύγει μια άλλη καραντίνα…. η πολεμική καραδοκεί κόντρα στην κανονικότητα(!!!)

Σε αυτό το άρθρο και σε κάθε άρθρο, δεν αναφέρομαι στις γυναίκες που προχωρούν σε έκτρωση. Είναι μια δύσκολη απόφαση που άλλες νιώθουν υπερήφανες και άλλες μετανιώνουν και κατανοουν την λάθος τους αυτη απόφαση.

Μιλάω για κινήματα-οργανισμούς, «σκιτσογράφους», λογαριασμούς κοινωνικών δικτυών και ΜΜΕ που θέλουν να ξεπλύνουν συνειδήσεις ώστε οι γυναίκες δίχως τύψεις μεταμέλειας να σκοτώνουν άφοβα τα παιδιά τους και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία.

Μιλάω για όλους αυτούς που διαφημίζουν τις εκτρώσεις… εννοιοπαίχτες που διαστρέφουν πονηρά τις έννοιες με σκοπό να εξαπατήσουν την σκέψη αποκαλωντας την δολοφονία του ανυπερασπιστου παιδιού…. “ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη”.

Όπως θα δεις παρακάτω το κάνουν την ίδια ώρα που οργανώνουν ολόκληρη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον θάνατο μίας εγκύου ελεφαντίνας και παρουσιάζουν το ελεφαντάκι….το μώρο της… το παιδί της…στην κοιλιά της με φωτοστέφανο.!! 

Επίκληση στο συναίσθημα και γενικά ευθύνεται ο άνθρωπος. Όχι οι λάθος επιλογές του ανθρώπου, γενικά ευθύνεται ο άνθρωπος…!

Θα αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες/σκιτσογραφίες για το περιστατικό θανάτου της εγκύου ελεφαντίνας.









Υπερασπίζονται το ελεφαντάκι στην κοιλιά της μάνας του και καλά κάνουν, λένε δολοφόνους αυτούς που έβαλαν εκρηκτικά στον ανανά που έφαγε η μητέρα του και σωστά τους λένε δολοφόνους και ότι γενικά ο άνθρωπος κατάντησε κτήνος.
Λένε ότι η κοινωνία μας ειναι απάνθρωπη και γέμισε δολοφόνους σωστό είναι και αυτό, άλλα αυτοί που λένε τα παραπάνω μετα απο λιγο κρατάνε τα…παρακάτω πλακάτ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εμένα με πιάνει αναγούλα από τον άρρωστο τρόπο σκέψης πουν έχουν όλες οι προοδευτικές ..νίτσες,που θεωρούν τη βρεφοκτονία δικαίωμα και τη ζωοκτονία έγκλημα.Την κακοποίηση ενός παιδιού κάτι το φυσικό,αλλά την κακοποίηση ενός ζώου κάτι το παράλογο.Καίγονται για την εξαφάνιση της Μονάχους -Μονάχους,αλλά αδιαφορούν για τη βιολογική εξαφάνιση του έθνους τους.Σιχάματα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Έχουν δικαιώματα τα ζώα,αλλά όχι τα βρέφη.Σκέτος εμετός!Υποκρισία μέχρι το μεδούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!