Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Με ....πακιστανά κι αφγανά Γ Ε Μ Ι Σ Α Ν τα κρεββάτια σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία» Οι ηλικιωμένοι Έλληνες, σε λίγο, θα πεθαίνουν ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ στα πεζοδρόμια !!!




Περισσότερα, εδώ.
=======================
Πολυπολιτισμό δεν θέλατε;


http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/09/blog-post_98.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ όσα γίνονται στην αποστατημένη από τον αληθινό Θεό Ελλάδα, αναφέρονται σαφώς στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εντάξει. Τους βάζουν μέσα, τους ρίχνουν και το κατιτίς τους, γιατί τα παιντιά εργάζονται κι αυτά για την κυβέρνηση, έτσι για να δείχνουν κρούσματα, που δεν σημαίνει τίποτα και συνεχίζεται το δούλεμα. Από την άλλη είναι αυτό που είπε ο αγύρτης ο σήψας, ότι τα λάθρο δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν. Μωρέ τί μας λες; Κι αυτό το σάπιο, φαύλο κι άθλιο υποκείμενο έχει ακόμα το πτυχίο και την άδεια; απορώ. Αλλά ποιός Ιατρικός Σύλλογος θα παρέμβει; όσο για τη Δικαιοσύνη... αυτή ασχολείται με το να κρύβει και να συγκαλύπτει όλες της βρωμιές και τις παιδεραστίες των δικαστών της κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!