Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

1.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ; Έβαλε τήν ...γάτα της καί τόν ΕΑΥΤΟ της "απεικόνιση" σέ ....μ α ξ ι λ ά ρ ι; Γιά βλέπουν ΟΛΟΙ τήν γατούλα 'Καλυψώ'; ( Εσείς Έλληνες αλήθεια, τί γνώμη έχετε; Δέν είναι ω ρ α ί α όλα αυτά; )

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...
...ΟΠΟΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ
ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ",
ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙ !!!!

ΩΡΑΙΑ!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
( ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....)


...ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΜΟΛΥΒΟΘΗΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ
ΤΕΧΝΗΣ....
(ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ 
ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ...)



ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ,
ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ,
ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ;




2 σχόλια:

  1. Όλη η σημερινή δημοκρατία μοιάζει ένα διαρκές fake news διότι αυτοαναιρείται.

    (ΦΏΤΟ_2) Μαθαίνουμε ότι ο τσολιάς είναι κινούμενο σχέδιο ως αυτοκόλλητο ή ζωγραφιά για γλάστρα. Θα μπορούσε να είναι και καλάθι για σκουπιδοτενεκέ, εκεί χαμηλά που βρίσκεται.
    Συνεχίζω, (φωτό_2) Οι ολυμπιακές δάφνες αλλά και ένα μικρό ανθρωπάκι ανάμεσά τους, σαν αναμνηστικό από γάμο μοιάζει.
    Συνεχίζω. (φώτο_2) το δέντρο και το αυγό, νομίζω ειδικά το δέντρο-σουβενίρ και δευτερευόντως το αυγό μου κάνει σαν υπαινιγμό στην Καμπάλα. Άσε που το αυγό με τα πράσινα χρωματιστά σχέδια θα μπορούσαμε να το δούμε ως ένα δεύτερο δέντρο άλλωστε σε αυτό βοηθάει και η βάση του που μοιάζει με ρίζες(με λίγη φαντασία).

    Το μαξιλάρι:(φώτο_2) Έκανε η γάτα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο, θα μπορούσαμε να το δούμε και ως ένα λουλούδι στο σώμα της γάτας.

    Στις φωτογραφίες με τον Άδωνι Γεωργιάδης(φώτο_1), ο μαξιλάρι και ένα βιβλίο μπλε με τίτλο ΚΑΛΛΟΣ(αρχαίον κάλλος, θα το άφησε ο Α.Γεωργιάδης). Επίσης οι σημαίες διπλωμένες και σε κουτί τριγωνικό για να μην σκονιστούν. Αφού κυρά Κατερίνα έχεις καλεσμένους δεν τις ξεδιπλώνεις για λίγο τις σημαίες της Ελλάδος μέχρι να φύγουν; Τόσους υπαλλήλους έχει το προεδρικό μέγαρο, ας τις ξανα-διπλώσουν να τις βάλουν στα κουτιά τους. Επίσης, στο Άδωνι Γεωργιάδη με ταγεράκι η κυρά Κατερίνα.

    Στο Κ. Μητσοτάκη με ζακετούλα και φούστα, καθημερινό ντύσιμο, και μάλλον του δείχνει το μαξιλάρι της. Επίσης, ένα χρωματιστό βιβλίο στη μέση δεξιά της (φωτό_4) με την ελληνική σημαία(σε εξώφυλλο βιβλίου, άντε για να μην παραπονιέστε, άλλα δύο αντίθετης κατεύθυνσης τρίγωνα ένα πάνω και ένα από κάτω από την ελληνική σημαία του εξωφύλλου). Μασονία λέγεται αυτό, και η σημαία στην μέση; Πώς συνδυάζεται η μασονία με τον σταυρό της σημαίας; Αταίριαστο θα έλεγα.

    Και ένα καθαρά πολιτικό σχόλιο. Μήπως τους τρολάρει ξ κυρά Κατερίνα και τους δύο(Α.Γεωργιάδη & Κ.Μητσοτάκη) με το μαξιλάρι και είναι βαλμένη από τον Αλέξη Τσίπρα άλλωστε ΠτΔ προκύπτει με την συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τουλάχιστον. Πάντως, λόγο του θεσμικού της ρόλου για την χώρα, όλα τα παραπάνω είναι ατοπήματά της, αν εξαιρέσουμε το βιβλίο που της έδωσε προφανώς ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ. ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΡΑ........ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΚ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Μ....Α!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!