Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Μ ε σ α ί ω ν α ς. Ο σεισμός χτύπησε την εκκλησία που οι 'Μπαφομέτ' (...) είχαν μ ε τ α τ ρ έ ψ ε ι σέ Οίκο Ανοχής της 'Πφάϊζερ' ! ! ! ( Μπά, υπερβολές.... )


Η εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι που κατέρρευσε, ήταν η εκκλησία που μετατράπηκε σέ Οίκο Ανοχής της 'Πφάϊζερ' στίς 6 Σεπτεμβρίου, ύστερα από απόφαση της ενορίας καί της δημοτικής αρχής, σέ συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης... 

Ο λειτουργός του ...'Μπαφομέτ' Ανδρέας Καλιοντζάκης είχε δηλώσει ότι, «Η μοναδική λύση είναι το εμβόλιο (!) και γι’ αυτόν τον λόγο καλέσαμε τον κόσμο κάτω από τήν σκέπη της Παναγίας (Ε  Λ  Ε  Ο  Σ!) να εμβολιαστεί», η συντρόφισσα (καθηγήτρια Παιδιατρικής) Θεοδωρίδου είχε δηλώσει, ότι «ότι επιστήμη, θρησκεία και ανθρωπιά συμπορεύονται, δεν αντιμάχονται»!
Μάλιστα η κυρα-Κατίνα Σαλαμάκι, στο πλαίσιο της επίσκεψεώς της στο Ηράκλειο για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Βιάννου, συνάντησε επίσης τον λειτουργό του 'Μπαφομέτ' και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του....

Περιμένω τον Δεσπότη του Πειραιώς που ο νούς του κατεβάζει, να μας εξηγήσει που ερμηνεύει η επιστήμη και η ναθρωπιά το συμπτωματικό γεγονός που έγινε ξαφνικά . 

Όποιος πάντως πιστεύει, ότι ο Θεός έδειξε τήν οργή του είναι διπλοψεκασμένος.... 

Οι φωτογραφίες είναι από το http://www.press-gr.com  

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!