Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ωραία τά είπες, ΕΥΓΕ! Τώρα ΠΡΟΣΕΧΕ μήν σέ ..."αρρωστήσουν"! ( ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ! ΟΧΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ.... )

ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΖΟΡΑΝ, ΤΩΡΑ!...
ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ!....


Ξέσπασμα του προέδρου της Κροατίας. ο οποίος μίλησε ευθέως για «φρενίτιδα εμβολιασμού»η οποία επικρατεί στον κόσμο λέγοντας, πως «Δεν πρόκειται να εμβολιαστούμε άλλο στήν Κροατία».


Ο Κροάτης πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς έκανε τις δηλώσεις αυτές όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο, «γιατί το ποσοστό εμβολιασμού στην Κροατία δεν είναι τόσο υψηλό όσο σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Οι Κροάτες έχουν εμβολιαστεί αρκετά και θα πρέπει να τους επιτραπεί να αποδεχτούν τους κινδύνους μόλυνσης από τον COVID με τους δικούς τους όρους», είπε ο Ζόραν Μιλάνοβιτς, για να προσθέσει:

 «Δεν πρόσκειται να εμβολιαστούμε άλλο»!

Ο Πρόεδρος Μιλάνοβιτς διαφοροποιήθηκε από την πλειοψηφία των ευρωπαίων ηγετών, όπως του Έλληνα πρωθυπουργού Κ.Μητοστάκη εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον ιατρικό αυταρχισμό και την υστερία του COVID που ωθούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους «παγκοσμιοποιητές».

«Δεν θα εμβολιαστούμε περισσότερο από το 50%, ακόμα και αν μας περιφράξουν με σύρμα», είπε ο Μιλάνοβιτς σε δηλώσεις του στον Τύπο.

«Δεν με νοιάζει. Είμαστε αρκετά εμβολιασμένοι και όλοι το γνωρίζουν ».

Το ποσοστό εμβολιασμού της Κροατίας είναι 40% του συνολικού πληθυσμού.

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος αυτής της φρενίτιδας. Εάν ο στόχος είναι η πλήρης εξάλειψη του ιού, τότε θα είχαμε κάποιον στόχο. 

Δεν έχω ακούσει όμως ότι αυτός είναι ο στόχος. 

Και αν κάποιος μου πει ότι αυτός είναι στόχος, θα του πω ότι έχει τρελλαθεί!».

«Ξεκινάω κάθε μέρα με το 'CNN' και αυτά τα μεγάλα κανάλια και αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι φυσιολογικός και αυτοί είναι τρελλοί», είπε επιτιθέμενος στα διεθνή ΜΜΕ και συμπλήρωσε ότι αυτά «Διαδίδουν τον πανικό. Το κάνουν από την αρχή ».

2 σχόλια:

  1. ...Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε Ζόραν...
    Πρόσεχε γενικώς....
    Τώρα πιό πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν μιλούσαν και άλλοι ηγετες χωρών δεν θα τολμούσαν κάν ούτε να το σκεφτούν οι νεοταξίτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!