Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ! Τρόφιμα με ετικέτα «Μακεδονία» πουλάει ο ΙΔΙΟΣ ο Ζ.Ζάεφ! ( ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ.... )

ΚΑΙ  Θ Ρ Α Σ Υ Τ Α Τ Ο Σ  

ΚΑΙ   Α Σ Υ Δ Ο Τ Ο Σ !

ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ....

ΜΕ  Λ Α Π Α Δ Ε Σ,  ΤΥΠΟΥ ALEXIS ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ KOULIS, NO PROBLEM.....

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκθέτοντας αυτούς που στη χώρα μας συνεχίζουν να την υπερασπίζονται. Κάτι που αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τις ετικέτες στα προϊόντα της εταιρίας της .....οικογένειάς του, που πωλούνται στήν Γερμανία παρακαλώ!


Ο λόγος για τα προϊόντα της εταιρίας Mama’s που ανήκει στην οικογένεια Ζάεφ, στις ετικέτες προέλευσης των οποίων είναι ξεκάθαρο το «Mazedonien». 

Καμμία αναφορά φυσικά σε «Βόρεια», ή οποιονδήποτε άλλον προσδιορισμό. 

Νέτο σκέτο «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

IMG 20210921 WA0004IMG 20210921 WA0005

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η «δημοκρατία» προέρχονται από την αλυσίδα super market Real στο Ντίσσελντορφ της Γερμανίας και ελήφθησαν προ λίγων ημερών. 

Πρόκειται για «φρέσκια παραγωγή», όπως αποδεικνύεται και από τις ημερομηνίες λήξης τους, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχουν παραχθεί αρκετά μετά την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο ίδιος ο κ. Ζάεφ δεν έχει ασχοληθεί με το να αλλάξει το όνομα της χώρας του στις ετικέτες των προϊόντων της οικογένειάς του -που απλόχερα μοιράζει και στους επισκέπτες του- κάποιοι στην κυβέρνηση, που το 2018 βρίσκονταν στους δρόμους δίπλα στους Ελληνες που διαμαρτύρονταν κατά αυτής, προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι είναι υποχρέωση της χώρας μας να την τηρήσει μέχρι κεραίας, για να μη χαλάσει η διπλωματική της αξιοπιστία…

Φυσικά, δεν βρίσκουν τίποτε να πουν για τις απανωτές παραβιάσεις, ακόμη και αυτής της τόσο κακής συμφωνίας, και δεν τολμούν να την καταγγείλουν πλέον, μην τυχόν και τους τραβήξει κανείς το αυτί! 

Ιδιαίτερη αξία, πάντως, έχει ότι είναι τα συγκεκριμένα προϊόντα της ίδιας εταιρίας που είχε κεράσει ο Ζόραν Ζάεφ και τον Τσίπρα, κατά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Εγραφαν τότε φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα, αναπαράγοντας τις διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ: «Η οικογένεια του Ζόραν Ζάεφ έχει στην ιδιοκτησία της μία επιχείρηση με σπιτικά πατέ από ντομάτες, μελιτζάνες και κόκκινες γλυκές πιπεριές, που έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στα τραπέζια που παραθέτει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε λίγες μόλις ημέρες η συγκεκριμένη εταιρία θα εκθέτει τα προϊόντα της και στις μεγάλες εκθέσεις τροφίμων και ποτών που θα γίνουν στη Γερμανία, και η ελληνική κυβέρνηση θα παριστάνει ξανά την…έκπληκτη από το θράσος των Σκοπιανών!

newsbreak, 26-09-2021

http://aktines.blogspot.com/2021/09/blog-post_66.html

3 σχόλια:

  1. 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ δημοσιογράφος α λ η θ ι ν ό ς νά καυτηριάσει καί νά ερευνήσει τό ΑΘΛΙΟ αυτό υποκείμενο τόν Ζ.Ζάεφ που κάνει καί κάθε χρόνο διακοπές στήν Χαλκιδική σέ ιδιόκτητο εξοχικό συγγενών του;
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ βουλευτής α λ η θ ι ν ό ς νά κινήσει γή καί ουρανό ΚΑΙ γι' αυτό τό αίσχος;
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ 'ρεπόρτερ' α λ η θ ι ν ό ς που νά ψάξει καί νά βρεί τήν άκρια;
    4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ραδιοφωνικός σταθμός α λ η θ ι ν ό ς, που νά προβάλει τό ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ αυτό γεγονός;
    Όχι, τίποτε από τά ανωτέρω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΩΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (MKD). ETΡΩΓΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ MKD. ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΟΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ? ΟΧΙ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ. ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ Η ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ? ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!