Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Dr. Lee Merritt: Άν νομίζετε ότι πολεμάτε έναν ιό, τότε θα πέσετε θ ύ μ α τ α !

 Dr. Lee Merritt: If you think you’re fighting a virus, then you’re going to be a victim – Brighteon.TV




https://www.newstarget.com/2021-09-27-dr-lee-merritt-covid-is-not-the-real-enemy.html

(διάρκεια 46:52΄)

η δρ. Lee Merritt, διάσημη χειρουργός, σε συνέντευξη στην εκπομπή "Let's Talk America" του Alan Keyes, λέει ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τί συμβαίνει παντού στον κόσμο αυτήν την στιγμή, πρόκειται ξεκάθαρα για έναν πόλεμο, και όχι απλά για έναν ιό, "αν νομίζετε ότι πολεμάτε έναν ιό, τότε θα γίνετε θύματα."

όπως λέει η δρ. Μέρριττ, η Αμερικανική Ένωση Ιατρών και Χειρουργών (AAPS) το είχαν προβλέψει πριν από πολλά χρόνια. το 1943, ένας αριθμός γιατρών και χειρουργών εγκατέλειψαν την Aμερικανική Ιατρική Ένωση (ΑΜΑ) για να σχηματίσουν την ΑΑΡS, καθώς η πρώτη είχε ευθυγραμμιστεί με την κυβέρνηση.
η AAPS, ανέκαθεν υποστήριζε ότι μεταξύ ασθενούς και φαρμάκου δεν θα πρέπει να μπαίνει η γραφειοκρατία, κάτι που δυστυχώς συνέβη. οι γιατροί πλέον "ορκίζονται στον CDC και στο ΝΙΗ (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) και καθοδηγούνται από το κέρδος. η ΑΜΑ υπηρετεί εξ ολοκλήρου τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες και όχι τον ασθενή.

η δρ. Μέρριττ αναφέρεται επίσης στην αναξιοπιστία των 'PCR' τεστ, που τελικά αποδεικνύουν ότι δεν είναι ο ιός ο πραγματικός εχθρός (προσοχή, δεν λέει ότι είναι ανύπαρκτος) και καταλήγει ότι ο κύριος στόχος είναι τα παιδιά.

Πραγματικά αξίζει να την ακούσετε.


(επειδή, πολλοί αμφισβητούν όλα αυτά, παρακάτω υπάρχουν πληροφορίες για την ιατρό)

σχετικά με τη δρ. Μέριτ:

https://drleemerritt.com/

βιογραφικό:

1 σχόλιο:

  1. Συνταγματολόγος Γιώργος Κασσιμάτης: Γιατί δεν εμβολιάστηκα

    https://www.youtube.com/watch?v=qesU_kPiGgY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!