Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

..."Κανένας δέν λέει ότι η περιοχή έχει γίνει κρανίου τόπος καί γιά τίς πολλαπλές α ν α τ ι ν ά ξ ε ι ς της 'ΤΕΡΝΑ', που έχουν διαλύσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!"......


Μητσοτάκης από Κρήτη: Δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ οι σεισμόπληκτοι που έχασαν τα σπίτια τους.

 

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης  για τις σεισμόπληκτες περιοχές


"Θα ξαναφτιάξουμε τα σπίτια σωστά αυτή τη φορά" είπε ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, προκαλώντας την αντίδρασή τους.




"Εδώ και ενάμιση χρόνο η τοπική κοινωνία έχει καταστραφεί από τον κορονοϊό και τώρα δεν έχει μείνει κανένα κατάστημα και υπάρχουν άνθρωποι χωρίς σπίτια" του είπε μία κάτοικος για να συμπληρώσει ένας άλλος οτι "η κατάσταση είναι απαράδεκτη με οικογένειες να μένουν στο τσιμέντο".


"Κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε" απάντησε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει οτι "θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε την πόλη από την αρχή, σωστά αυτή τη φορά, ε; Σωστά.".


Η ατάκα αυτή του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων που του είπαν οτι "πάλι ρίχνετε την ευθύνη στον κόσμο".


Άκης Τσελέντης: Η σεισμική ακολουθία στην Κρήτη θα συνεχιστεί με ισχυρούς μετασεισμούς για τους επόμενους δυο-τρεις μήνες


Νέα σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ στην Κρήτη - Γ.Παπαδόπουλος: «Αλλάζει το σεισμικό τοπίο στην Ελλάδα»


Ο Γ. Παπαδόπουλος εξήγησε ότι «ο σεισμός στην Κρήτη είναι ο πρώτος από το 1900 επάνω στο νησί, είναι ένα ρήγμα που δεν γνωρίζαμε και δείχνει ότι σεισμικές δονήσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».


«Η Κρήτη έγραψε ιστορία. Είχαμε την εντύπωση ότι οι δονήσεις θα ήταν μόνο υποθαλάσσιες» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι η Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου «έβλεπε» τα επικίνδυνα σημάδια.

 

Τι πραγματικά συμβαίνει στο Aρκαλοχώρι;

 

Κανένας δεν λέει για το Καστέλι όπου γίνεται το νέο αεροδρόμιο.

Κανένας δεν λέει ότι η περιοχή έχει γίνει κρανίου τόπος και για τις πολαπλές ανατινάξεις της 'ΤΕΡΝΑ'  που έχουν διαλύσει τα πάντα.

Κανένας δεν λέει πως μπορείς να φτιάξεις αεροδρόμιο πάνω σε ενεργό ρήγμα και τι θα συμβεί όταν γίνει ένας σεισμός την ώρα της προσγείωσης. 

Το θέμα δεν υπάρχει καν. 

Όλοι λένε για σεισμούς βόρεια της ΄Αρβης και όχι δίπλα στο Καστέλι. 

Για να μην πούμε, ότι κατά σατανική σύμπτωση οι χιλιάδες σεισμοί ξεκίνησαν με την κατασκευή του αεροδρομίου. 

Κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν να ψιθυρίσουν κάτι γιά τό θέμα ...εξαφανίσθηκαν.

 

«Βόμβα» Τσελέντη: Είχα ενημερώσει την ΤΕΡΝΑ για την επικινδυνότητα κατασκευής αεροδρομίου δίπλα στο ρήγμα Καστελίου....

 


Τουλάχιστον 2500 μικροσεισμοί σε 15 μήνες



http://ixnos.blogspot.com/2021/09/blog-post_96.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!