Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ ! Οι Έλληνες θα χρησιμοποιηθούν γιά νά ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ τό Ευαγγέλιο σέ ΟΛΟ τόν κόσμο!


 

Κανένα άλλο έθνος πέρα του Ελληνικού, 

δέν

 αντιπροσωπεύτηκε στήν κηδεία της Παναγίας,

 τιμής ένεκεν του ρόλου που θά παίξει τό 

Έθνος μας, μετά τον μεγάλο γενικό 

πόλεμο…


Θυμηθείτε τα λόγια μου: μετά την τελευταία μεγάλη καταστροφή (Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος), θα χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες, για να διαδώσουν το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο (οι Έλληνες μετανάστες είναι ήδη διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο) και θα δείτε την αξία της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της Ελληνικής γλώσσης.

Διαβάστε το 66ο κεφάλαιο του Προφήτη Ησαΐα, ο οποίος γράφει αυτό που σας λέω τώρα.

Κατά την τελευταία αυτή εκκαθάριση, θα καθαριστούν μόνο τα ξερά και θα μείνουν μόνο τα χλωρά… τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Όλοι θα καθαριστούν, θα πάνε στην θέση τους. 

Θα αδειάσει η πατρίδα μας από όλα τα φρούτα… μα κομμουνισμός λέγεται, μα αθεϊσμός λέγεται, μα, μα, μα… θα αδειάσει η πατρίδα μας και θα μείνουν καθαρόαιμοι Έλληνες, με γλώσσα Ελληνική, με ήθη και έθιμα Ελληνικά και με πίστη Ορθόδοξη.

Μεγάλη υπόθεση ο Ελληνικός λαός! 

Γι’ αυτό και στην κηδεία της Παναγίας παραβρέθηκαν, πέραν των Αποστόλων και 3 Έλληνες. 

Ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, ο Άγιος Ιερόθεος και ο Απόστολος Τιμόθεος.

Ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος (✞ 13η Φεβρουαρίου 1982)

Υ.Γ. Ο αείμνηστος ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος υπήρξε ένας άοκνος εργάτης του Ευαγγελίου με πλήθος καταπληκτικών ομιλιών και συγγραμμάτων. 

Χωρίς σπουδές και τίτλους, έχοντας όμως το σπουδαίο χάρισμα του λόγου και κυρίως την πλουσιότατη Χάρη του Κυρίου μας που τον επεσκίαζε και τον καθοδηγούσε, βοήθησε πλήθος ανθρώπων να βρούν και να ακολουθήσουν την οδό της σωτηρίας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν επεδίωξε να αναλάβει αυτήν την διακονία, αλλά ο Ίδιος ο Χριστός τον επέλεξε και του την ανέθεσε.

https://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/oi-ellines-tha-chrisimopoiithoyn-gia-na-diadosoyn-to-eyaggelio-se-olo-ton-kosmo/

1 σχόλιο:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , στη photo διακρίνεται Ελληνορθόδοξο Σύμβολο , οι διεθvείς N τ α β α τ ζ ή δ ε ς οι οποίοι κυβερνούν π α γ κ ο σ μ ί ω ς , διαμαρτύρονται ότι προωθούμε τον ρατσισμό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!